YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

A YO-KAI WATCH™ 2 új játékkal bővül, egy teljesebb élményért! A bajkeverő, de szeretnivaló Yo-kai-ok visszatérnek egy hihetetlen időutazós kalandra új területekkel, javított Co-op móddal és új főellenségekkel!  

Vigyázz! A furcsán bájos bajkeverő Yo-kai lények visszatértek egy teljesen új kaland keretében!

Találj meg, barátkozz össze és harcolj több mint 350 új és visszatérő Yo-kai lénnyel! Szállj vonatra és keress fel új városokat, bennük új Yo-kai lényekkel a hősies macska Hovernyan oldalán, utazz vissza az időben Springdale megmentéséhez és ismerd meg a Yo-kai Watch eredetét!

A mindennapi problémákat okozó Yo-kai lények mindenhol ott leselkednek! Fedezd fel a tágas San Fantastico tengerparti városát vagy az álmos Harrisville falut új Yo-kai lények után kutatva! Utazz vissza az időben 60 évet egy új hőssel – Hovernyan – és tégy róla, hogy a Yo-kai Watch Model Zero elkészüljön és megmaradjon a te idődben is! A sorozatban először harcolj barátaiddal* lokálisan vagy interneten keresztül és szerezz a kampányban használható jutalmakat. Még több jutalomért vezess keresztül egy Yo-kai lényt a teljesen új négyjátékos kooperatív akció módban, de akár Yo-kai Érméket is cserélgethetsz barátaiddal! Gyűjts, mérj be és csatlakoztass valódi Yo-kai Watch Yo-Motion érméket** a Hasbro által gyártott Yo-kai Watch Model Zero órával** és olvasd be az érmék hátulján lévő kódot játékbeli tartalmakért, mint például új Yo-kai lényekért, tárgyakért és más bónuszokért.

 • Indulj egy teljesen új kalandra Springdale városaban, több mint 350 új és visszatérő Yo-kai lénnyel – mindegyikük egyedi külsővel, személyiséggel és Soultimate mozdulattal rendelkezik –, akik csak arra várnak, hogy megtaláld őket!
 • Állítsd össze 6 Yo-kai lényből álló csapatodat Yo-kai Órádon és csapj össze a bajkeverő Yo-kai lényekkel, oldd meg a városlakók problémáit és vess véget a Yo-kai frakciók közti polgárháborúnak!
 • Vess be pusztító Soultimate mozdulatokat, tisztítsd meg megszállt vagy gyógyítsd meg sérült Yo-kai lényedet az érintőképernyőre optimalizált harcrendszerrel!
 • Vonatozz új helyekre, például a tengerparti San Fantastico városába, vagy a vidéki Harrisville faluba!
 • Utazz vissza az időben 60 évet és fedezd fel a Yo-kai Watch eredetét és találkozz klasszikus Yo-kai lényekkel!
 • Barátkozz összes a verziódtól függően más-más Yo-kai lényekkel!
 • Alkoss csapatot legfeljebb négy játékossal a teljesen új lokális többjátékos mód, a Yo-kai Watch Blasters keretében!
 • Csatlakozz más játékosokhoz a StreetPass funkcióval és fedezz fel Yo-kai lényeket, amiket a saját játékodban még nem találtál meg!
 • Hívd ki barátaidat lokálisan vagy az interneten keresztül* kétjátékos küzdelmekre!
 • Használd a Yo-kai Kamerát és készíts képet barátaidról és nézd  meg minden Yo-kai lényeket szeretnek!
 • QR kódokkal és Jelszavakkal játékbeli érmék szerezhetők, amiket a Crank-a-kai pontban használva nehezen megszerezhető Yo-kai lényekre és más tárgyakra tehettek szert!
 • Szerezd meg az egyik különleges Yo-kai lényt a háromból – Buchinyan, Noko, Komasan – az eredeti Yo-kai Watch játék mentésedet használva!
 • További küldetések és tevékenységek, mint például bicikliverseny, Gate Globes, Baffle Boards és sok más vár!