Xenoblade Chronicles X + R.O.B. Famicom 54

Ez a termék egy speciális játékszoftver + amiibo csomag. Ez a csomag nem hivatalos limitált kiadás.

Küzdj a túlélésért egy ismeretlen bolygó végtelennek tűnő tájain a Xenoblade Chronicles X keretében, kizárólag Wii U konzolon! Ebben az epikus, sci-fi RPG kalandban egy hatalmas, nyílt világot járhatsz be, óriási Skell robotokat vezethetsz, illetve különböző méretű és fajtájú űrlényekkel küzdhetsz meg.

Alkosd meg karaktered, fegyverkezz fel és vesd bele magad a Xenoblade Chronicles harcrendszerén alapuló csatákba! Arts névre hallgató más-más támadó és védekező technikáiddal a legádázabb ellenfeleket is kiiktathatod, de persze csak a megfelelő stratégiával. Támadj ellenfeleidre több oldalról, különböző közelharci fegyverekkel, lőfegyverekkel és a leghatásosabb taktikával!

Internetes csapatokhoz csatlakozva* információkat szerezhetsz és oszthatsz meg tárgyakról, küldetésekről, a helyi vadvilágról, illetve más játékosokról – együtt pedig akár hatalmas főellenfelekkel is megküzdhettek! Más játékosok avatárjait ráadásul a kampányban is használhatod!

  • Fedezz fel egy ismeretlen lényekkel teli, hatalmas nyílt világot
  • Pattanj óriási Skell robotodba és kutasd fel, majd iktasd ki a fenyegető szörnyeket
  • Csatlakozz internetes csapatokhoz, ossz meg információkat és állj össze más játékossal gigantikus fenevadak leterítésére
  • Gazdag karakter- és fegyver testreszabás

*Szélessávú internetkapcsolatot és Nintendo Network ID-t, illetve a Nintendo Hálózati Egyezményének és Felhasználói Feltételeinek elfogadását igényli.