The Wonderful 101

Csatlakozz Wonder-Redhöz és az egységhez, mely a Föld bolygót védi a GEATHJERKEK inváziójával szemben.!

A Földet ismét idegenek ostromolják. A lakosok egy hőst keresnek, aki tudna nekik segíteni. Állítsd össze az egységedet Wonder-Reddel és 100 további hőssel a The Wonderful 101 augusztus 23-ai megjelenésére. A videojáték a PlatinumGames által lett kifejlesztve, Atsushi Inaba producer és Hideki Kamila vezető vezetésével. Ez az akció – kaland stílusú videojáték magával ragad a GEATHJERKEK – rossz idegenek elleni küzdelemben. Ezek az idegenek a múltban már megpróbálták megszerezni a Földet és most itt vannak újra, hogy befejezzék amit korábban elkezdtek.

 A The Wonderful 101 videojátékban a feladatod irányítani a hősök csapatát, akik ki vannak ragadva a mindennapi élet körforgásából és fő feladatuk a Föld megmentése. Will Wedgewood egy általános iskola tanára Blossom Cityben, de sokan csak Wonder-Red néven ismerik. Will egy fiatal titokzatos géniusz és a hősök vezetője. Ő hozzá csatlakozik Eliot Hooker Los Angeles-i rendőrség detektívje (akit az álarc mögött Wonder-Blue néven ismerünk).

A The Wonderful 101 minden tajga rendelkezik Unite Morph tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik a hősök csoportjának átváltozását valamilyen tárggyá: óriási ököl (Unite Hand), erős kard (Unite Sword) vagy égő ököl, melyet Unite Gun név alatt ismerünk. Minden képesség a csoport hőseinek számán múlik, ezért figyeljetek oda a segítségért kiáltó lakosokra, melyeket bevehettek a csapatba és így nagyobb az esélyetek az idegenekkel szemben.

A videojátékban a hősök irányítására használd a Wii U GamePadot. Alakzatok rajzolásával különböző Unite Morph tulajdonságokat hozhatsz létre. Az on-screen menüben megválaszthatjátok a hősök vezetőjét. Wii U GamePad úgy szolgál mint a szemetek, amikor a tárgyakat fogjátok akarni megfigyelni.

Minden művelet befejezése után felhasználhatod az összegyűjtött O-partsokat. Így tudjátok feljavítani a tulajdonságokat, és megerősíteni a Wonderful Marts titkos bázis védelmét. .