The Legend of Zelda:The Wind Waker HD

A The Legend of Zelda videojáték át van csinálva 1080p-es felbontásra, mely nagyszerű grafikát biztosít. A videojáték sok más újítást tartalmaz, ezek között a Miiverse tulajdonságokat. 

Egy napon egy fiatal kisfiú a születésnapján egy sziget közepén ébred fel és nem is sejti milyen kalandok várnak rá. Testvérét elhurcolják Forsaken Fortressra, mire ő Aryll megmentésére indul. Kapd fel a Wind Wakert: mágikus varázspálcát, mely képes irányítani a szelet. Próbálj ki minden kalandot, barangolj a börtönökön keresztül, oldj meg minden fejtörőt, harcolj a kegyetlen szörnyek ellen, gyűjtsd össze a tárgyakat, melyek segítenek neked az utadon és Ganondorf legyőzésében.

A The Legend of Zelda: The Wind Waker videojáték a Nintendo GameCubera lett kiadva 2003-ban. Ez a változat sok újítást tartalmaz. Jobb az irányíthatóság a tengeren és jobb vitorlákat lehet vásárolni. Amennyiben nehezebb nehézségi fokot szeretnél, elég beállítani a Hero Modeot, ahol az ellenség kétszer nagyobb sérülést okoz és nincs lehetőség szívet gyűjteni. Ez az első alkalom a videojáték történelemben, amikor a kalandozásodat 1080p-es grafikával és 5.1 PCM surround sound tömörítetlen hanggal élheted meg.

Használd fel a Wii U GamePad irányítót és a mozgás általi irányítást az íjjal való pontos célzáshoz. Ezt a játékot játszhatod Off.TV módban is, elég ha megnyomod a gombot és a játék automatikusan átkapcsol a Wii U GamePadra.

Az inovatív Miiverse lehetővé teszi, hogy megoszd tapasztalataidat a többi Linkkel az egész világon. Felhasználhatod a palackot is, melybe kézzel írott üzenetedet és képet helyezve eljuttathatod a Miiversere.A töpbbi játékos palackban küldött üzenete megjelenik a te világodban. Az üzenetet kinyitásával újabb Link történeteket ismerhetsz meg.

•    Fedezd fel a klasszikus The Legend of Zelda játékot, mely először látható 1080p-es felbontásban.
•    Barangold be az egész nagy világot, mely tele van felejthetetlen karakterekkel, helyszínekkel és ellensegekkel
•    Oszd meg a palackon keresztül küldött üzenetben az utadat a többi játékossal a Miiversen.
•    Az intuitív irányítás és az érintőképernyő a The Wind Maker világot még vonzóbbá teszi.