Rayman Legends

A multiplatformos Rayman Origins, mely rengeteg díjjal volt kitüntetve, ezúttal egy új kalanddal tér vissza. Michal Ancel, a Rayman, Beyond Good & Evil, továbbá a Raving Rabbids közismert alkotója egy újabb platformot biztosít minden játszani vágyónak.

Amikor Rayman, Globox és Teensies átkelnek az elvarázsolt erdőn, megjelenik egy titokzatos sátor telis-tele varázslatos rajzokkal. Miután közelebbről is megvizsgálják, észreveszik, hogy minden egyes rajz egy történetet mutat be a mítikus világból. Amíg egy vászonra koncentrálnak, amin egy középkori történet van ábrázolva, az ábra beszippantja őket. Így kerülnek egy újabb kalandba, a társaságnak futnia, ugrálnia és harcolnia kell, ha meg akarják érteni a rejtelmes ábrák titkát.

A játék tulajdonságai:

  • 3D-s csaták a bosszokkal. A bosszoknak az az óriási előnye Raymanék csapatával szemben, hogy egy harmadik dimenzióban is léteznek. A sárkányok és más epikus teremtmények akármilyen szögből támadhatnak, tehát a játékosnak ügyesnek kell lennie, hogy felülkerekedjen rajtuk.
  • Új kihívások. A barátokkal összefogva a különböző feladatok megoldása során letesztelhetitek képességeiteket. Tekintsétek meg, hogy hogyan teljesítetek a nemzetközi rangsorban!
  • Rayman Rocks! Ugorj bele a dobok és a basszus világába, az időzítés és ritmus kulcsfontosságúak a térképek megértésében. Meg tudjátok oldani?
  • Haladó UbiArt Engine. Az UbiArt Engine kibővíti a lehetőségeit, amelyekhez mostantól hozzátartoznak a 3D efektek, új megvilágítás rendszerek, jobb design és renderelés. A kritikusok által elismert grafika pedig még néhány fokkal jobb lett.
  • A díjjakkal elhalmozott csapat visszatért. A legendás művészekből, tervezőkből és zeneszerzőkből álló csapat újfent összedolgozik, hogy kialakítson egy új világot, új szereplőkkel és magával ragadó zenei betéttel.

Speciális elemek a Wiihez:

A Rayman Legends teljesmértékben kihasználja a Wii U rendszer által adott lehetőségeket, és annak vezérlő rendszerének képességeit: érintőképernyő használata az ellenség ártalmatlanná tételére, a platformok manipulálására, és az utak feltérképezésére. A gyroszkóp segítségével pedig mozoghatjátok a forgó síkokat. És ez csupán egy kis töredéke a rengeteg funkciónak!

  • The Game Must Go On. A Wii U engedélyezi a játékot abban az esetben is, ha a tévéd épp ki van kapcsolva. Rayman kalandját folytathatod a Wii U drótnélküli távirányítójával.
  • Egészen 5 játékos együtt dolgozhat. Több játékos is csatlakozhat a partihoz. Négy Wii Remote irányítóval és az új Wii U készülékkel immár öten is játszhatnak egyszerre. A játék akkor is folytatódhat, ha valaki kilépne vagy belépne a már elindult folyamatba.