Pikmin 3

Vezényelj egy hangyaszerű lényekből álló hatalmas sereget egy ellenséges bolygón a Pikmin 3 keretében, kizárólag Wii U konzolon! A gazdag és változatos világ felfedezése közben két új Pikmin típust is megismerhetsz, vagy akár a Wii U GamePad beépített kijelzőjén is követheted a cselekményeket, ebben az egyedi akció-stratégia keverékben.

Játssz a Wii Remote Plus és Nunchuk, a Wii U Pro Controller vagy a Wii U GamePad segítségével és célozz pontosan a Pikminekkel: hajítsd őket az ellenfél gyengepontjára vagy élő hídként a szakadékokon való átjutáshoz. Bármelyik kontrollert is választod, a GamePad kijelzőjén akkor is követheted a cselekményeket felülnézetből és az érintőképernyőn ujjad mozgatásával gyorsan váltogathatsz a helyszínek között, így könnyedén szemmel tarthatod csapataidat.

Törd fel ellenfeleid kemény külső páncélját és döntsd le az utadba kerülő akadályokat az új Kő Pikminekkel és használd a Szárnyas Pikmineket a többi Pikmin típus egyedülálló képességeivel a továbbjutáshoz. Döntsd el mi a legjobb módja Pikmin csapatod elosztásának és jelöld ki a legmegfelelőbb Pikmineket a különböző feladatokra a még hatékonyabb haladás érdekében.

A Wii U konzol teljesítményének és nagyfelbontású képességeinek köszönhetően még jobban elmerülhetsz a Pikmin sajátos világában, a részletes és animációk pedig tovább fokozzák a játékélményt. Az Off-TV funckióval ráadásul akár kizárólag a GamePad kijelzőjén is élvezheted a játékot.

Fedezz fel egy hatalmas egyjátékos kalandot és teljesíts kihívásokat a Küldetés Módban, ahol a célod, hogy a megadott idő alatt minél több kincset gyűjts össze. Minden pálya végén használd a visszajátszást és nézd vissza teljesítményedet új stratégiák után kutatva.

  • Merülj el még jobban a Pikmin csodálatos világában a Wii U konzol megnövelt teljesítményének és nagyfelbontású képességeinek köszönhetően!
  • Válaszd a Wii Remote Plus és Nunchuk párost, vagy fedezd fel a Pikmin világát a Wii U GamePad vagy Wii U Pro Controller használatával!
  • Játssz egyedül vagy egy barátoddal!