New Super Luigi U

New Super Luigi U

New Super Luigi U videojáték egy nagyméretű kibővítése a New Super Mario Bros. U játéknak. Mind a 82 szint a Super Mario Bros. U videojátékból egy új designban jelenik meg és nincs hiány újításokban sem.

Luigi messzebb tud ugrani mint Márió, viszont gondot jelent neki megállni ha már egyszer nekifutott. Luigi bőrébe bújva játszani egy új élmény.

A kooperatív multiplayer módban játszhatsz Nabbit tolvaj bőrébe bújva is, akit az eredeti játékból már ismerünk. Nabbit nem tud power-upokat gyűjteni, de előnye, hogy nem sérül meg, ha ütközik az ellenséggel. Nabbit választása azon játékosoknak ajánlott, akiknek az akció műfajú játékok túl összetettnek tűnnek.

Fontos információk

Dobozos változat

A New Super Luigi U videojáték dobozos változata megegyezik az eShopban levővel. Az előző New Super Mario Bros. U videojáték nem része a csomagolásnak és nem szükséges a New Super Luigi U videojáték játszásához.

eShop változat

Az eShopban vásárolt New Super Luigi U videojáték játszásához szükséges a New Super Mario Bros. U videojáték is, mely külön megvásárolható. A New Super Luigi U videojáték játszásához a New Super Mario Bros. U videojátékot a 1.3.0 verzióra kell frissíteni.