Monster Hunter 3 Ultimate

Ugorj fegyverbe és merülj el abban a fantáziavilágban, amely mesés szörnyeket és izgalmas vadászatokat tartogat mindenki számára! Új fegyverek, felszerelések és több mint 200 quest várja a bátor kalandorokat!

A Monster Hunter 3 Ultimate a méltán elismert sorozat legnagyobb ambíciókkal bíró játéka!

Ebben az akció-szerepjátékban nem csak a vadászat és a szörnyek legyőzése hozza el a jutalom mámorát. Az elejtett szörnyek csontjából, szarvaiból és pikkelyeiből újabb fegyvereket és páncélokat gyárthatsz, hogy kiálld az egyre nehezedő szörnyek áradatát.

Ez a vérbeli vadász útja!

A játék kihasználja a Wii U-ban rejlő lehetőségeket, hogy még mélyebb, még intuitívebb lehessen a vadászat élménye. Az új Target Camera rendszernek köszönhetően könnyebben fókuszálhatunk a közeli ellenfelekre, egyetlen gombnyomással. A játékban található könyveket, fegyvereket, térképeket és minijátékokat a Wii U GamePad érintőképernyőjén böngészheted, amíg a Wii U a főképernyőn gyönyörű látványt présel ki magából.

Hívd vadászni a cimborákat is! Egyszerre négyen barangolhattok az online felületen, és a Nintendo 3DS társak is becsatlakozhatnak a helyi vezetéknélküli hálózatok segítségével. Ha mindkét gépen birtoklod a játékot, használd ki a „mentett állás-kompatibilitás” lehetőségét, folytasd a játékot a 3DS konzolodon, ott ahol a nagygépen abba kellett hagynod a vadászatot!

  • Vadássz veszélyes lényekre és ugorj fejest a 200 küldetésből álló epikus kalandba!
  • Verődj csapatba más Wii U játékosokkal, vagy játssz 3DS játékosokkal a helyi wireless hálózaton!
  • A transzfer lehetőségét kihasználva vidd át a Wii U mentésedet a 3DS-re, hogy a vadászat az úton se maradjon félbe!