Just Dance Kids 2014

 

Újra itt a Just Dance Kids, a gyermekeknek szóló táncos játékok legjobbja – vadonatúj playlisttel, hatalmas slágerekkel, és a szakma nagyágyúi által kreált őrületes koreográfiákkal! Az új, exkluzív elemeknek köszönhetően remek szórakozás nemcsak a gyerekeknek, hanem az egész családnak.

Játékelemek

  • Új dalok: most először a Just Dance Kids-ben olyan slégerek mint a "Hit the Lights" Selena Gomeztől, a "One Thing" a  One Direction-től, a "Give Your Heart a Break"  Demi Lovatotól, Bridgit Mendler "Ready or Not"-ja vagy a "Getting Ready to Wiggle" a The Wiggles-től.
  • Új koreográfiák és duettek: a szórakoztató duettek már a  Just Dance Kids 2014-ben is nagy sikert arattak. A gyerekek együtt táncolhatnak barátaikkal az új kísérő koreográfiákkal, melyek minden játékosnak testreszabott figurákat tartalmaznak.
  • Családi parti: A Cooperative Multiplayer módban 4 játékos játszhat, s együtt gyűjthetik a pontokat a csapat számára!
  • Szülősarok: Újra itt vannak a közkedvelt szülői funkciók is, úgy mint a  Non-stop Shuffle, a  Fitness Tracker és a választható playlistek.

Exkluzív Wii funkciók:

Copycat mód: a Copycat módban az egyik játékos az "utánzók vezetője" lesz: s a Wii U kontroller segítségével szórakoztató figurákkal lepi meg társait tánc közben. Így sohasem lesz két egyforma buli!