Bayonetta 2

Ez a sikeres folytatása a akció stílusú Bayonetta videojátéknak szó szerint kiugraszt a székből. Hatalmas csaták és lélegzetelállító cut-jelenetek várnak rád. Harcolj a vadászrepülő szárnyán, mely a városon suhan keresztül, oszd ki az óriási szörnyet a mozgó vonat tetején, állj ellen a démoni sárkánynak, aki a felhőkarcoló tetejére mászik.  

Egy csomó új fegyver és képesség vár rád. Bayonetta pusztító támadással megtévesztheti ellenségét  és szintén képes szabadjára engedni az úgynevezett Umbran Climaxot, ami egy új képesség, amely a pusztító erejű démoni szörnyeket hívja segítségül. 

Kettő játszási stílus áll a rendelkezésedre: Normal és a Touch. A Normal mód lehetővé teszi a játékosoknak a klasszikus irányítást, melyet már megszokhattak az előző részekből. A Touch mód kényelmessebb irányítási mód, mely a kezdő játékosoknak ajánlott legfőképp. A játékban felhasználhatod a Wii U GamePad érintőképernyőjét a Bayonetta mozgásának és a támadásoknak az irányítására.  

  • Élvezd a játékot a nagy képernyőn vagy Off-TV Play módban a Wii U GamePadon.
  • A videojátékban szintén megjelenik Bayonetta barátnője: Umbra Witch (nem játszható karakter), aki segíteni fogja őt az ellenséggel folytatott harcban.