Assassins Creed IV BF The Special Edition

Ez a kiadás tartalmazza a Sacrifice Island DLC – single player küldetést és a "Captain Kenway's Legacy" fegyver- és témacsomagot. Csak az előrendelésekre vonatkozik.

 

1715-öt írunk. A Karib-tengert kalózok uralják, akik megalapították saját államukat, melyben nem a törvények uralkodnak, sokkal inkább a mindenütt jelenlévő korrupció, kapzsiság és kegyetlenség. A kalózok közé tartozik a fiatal, szemtelen kapitány, Edward Kenway. Hírességre törekedve olyan legendák elismerését vívta ki, mint Feketebajusz, de egyidejűleg az Assassinok és a Templomosok köztu ősrégi háborúba is belekeveredett. Egy háborúba, mely elpusztíthat mindent, amit a kalózok felépítettek.

Üdvözöljük a kalózok aranykorában!

Játékelemek:

 • Lázadó assassin – öné lehet Edward Kenway szerepe, ezé a karizmatikus, ám brutális kapitányé, aki assassin-kiképzést is kapott. Harc közben Edward könnyedén cserélheti le az Assassinok rendjének titkos pengéjét bármelyik új fegyverére, beleértve az elöltöltő pisztolyokat és a két kalóz-szablyát is. 
 • Fedezzen fel egy új, lehetőségekkel teli világot – Kalandozzon az Assassin’s Creed sorozatban valaha volt legnagyobb és legsokrétűbb világban. Kutassa fel az 50 különleges helyet Kingstontól Nassauig, és próbálja ki a kalózok életét. A kalóz-életmód szerves részét képzik többek közt a következők:
  • Elsüllyedt hajók roncsainak fosztogatása
  • Templomosok gyilkolása virágzó városokban
  • Kincsvadászat rég elfeledett romok közt
  • Rejtett öblökbe való menekülés

 

 • Váljon a Karib-térség legrettegettebb kalózává! Vegye át a Jackdaw kapitányi posztját, akárcsak Edward Kenway, s keltsen félelmet mindenkioben, aki a hajót meglátja. Pusztítson és romboljon! Az összegyűjtött zsákmányból pedig fejlessze felszerelését, hogy előnyben lehessen az ellenséges hajók ellen vívott csatákban. Ezek a fejlesztések a játék menetében komoly szerepet játszanak. Támdja meg és foglalja el a vitorlásokat, toborozzon kalózokat a legénységbe és induljon nagyszabású kalandokra.
 • Kóstoljon bele a kalózok életének kegyetlen valóságába – a kalózok államának építése alatt olyan legendás figurákba botlik mint, Feketebajusz,  Calico Jack, vagy Benjamin Hornigold, és átélheti a kalózok aranykora által formált események forgatagát.
 • Élmény – több játékosnak is! – Harcoljon barátaival vagy ellenük a multiplayer-módban, Válasszon a sokféle hős közül és harcoljon életre-halálra, exotikus színfalak közt.