Assassins Creed III. Join or Die edition

 

A JOIN OR DIE-KIADÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

  • Assassin’s Creed III játékot
  • Assassin medált, láncon
  • George Washington jegyzeteit, melyek fényt derítenek az igazságra az Assassinok és a Templomosok amerikai forradalom idején vívott harcáról
  • 1 in-game Single Player küldetést:

Ghost of War : a forradalom egy, a Templomosoknak kedvező fordulatot készül venni. Győzze le ellenségeit és szerezze meg a bennszülöttek fegyverét, a  The Pontiac’s War Club-ot.

  • 1 in-game multiplayer csomagot:

The Sharpshooter package: a multiplayer módban hozzáférést ad 1 új szereplőhöz, 1 mesterlövészhez, 1 relikviához, 1 jelvényhez, 1 különleges képhez és egy új ranghoz, a "The Jester"-hez.

Az Assassin´s Creed III az amerikai forradalom idejébe repíti a játékost, aki soha eddig nem tapasztalt módon élheti át a kor hangulatát. Az Ubisoft valaha volt legnagyobb projektje új hőst is elhelyezett ebben a korban.

Az amerikai forradalom kulisszái közt játszódó Assassin´s Creed III új hőse  Ratohnaké:ton: félig angol, félig bennszülött amerikai. Felveszi a Connor nevet, amely a Templomosok és az Assassinok közt ősidők óta tartó harcban az igazság új szimbólumává válik. A játékos Assassinná válik a szabadságharc forgatagában, s gátlástalan kínzóival szemben vadonatúj harci stílusokat alkalmazhat. Az  Assassin´s Creed III az amerikai függetlenségi háború idején játszódik, s hűen mutatja be a kor vadregényes vidékeit, a pezsgő, növekvő gyarmatosító városokat és természetesen az intenzív csatáknak helyet adó harctereket is, ahol George Washington és seregei összecsaptak a brit erőkkel.

Az  Assassin´s Creed III egy új engine-re, az Ubisoft-AnvilNext-re épül, mely kiváló minőségével, az alakok megformálásával és mesterséges intelligenciájával forradalmasítja az egész sorozatot. Az  Assassin Creed III a játékgrafika úttörője, mely életre kelti a gyarmati Amerikát.

Az  Assassin Creed III az Ubisoft Montreal és további hat Ubisoft stúdió közös projektje.

A játék tulajdonságai:

  • Új  Master Assassin – Connor szerepében használja k i ragadozóösztönét, hogy ártalmatlanná tegye ellenfeleit. Pusztítsa el őket új fegyverarzenálja segítségével, melyben többek közt tomahawkot, kötelet, nyilakat és lőfegyvereket is talál.
  • Szítsa fel a forradalom tüzét! Legyen a legmagasabban képzett Assassin Lexingtontól Bunker Hillig, olyan történelmi alakok közt, mint  George Washington vagy Benjamina Fanklin.
  • Fedezze fel az Újvilágot: kövesse nyomont ellenségeit a városok nyüzsgő utcáin és  a harceterek vérrel átitatott földjén Amerika legtávolabbi csücskében is.
  • Bemutatjuk az AnvilNext-et: az új motort, melyet az Assassin’s Creed III-hoz fejlesztettünk ki. Forradalmi fizika, animáció és időjárási rendszer nyújt forradalmian valósághű képet, a harci rendszer pedig intenzív csatákat.
  • Intenzív multiplayer – az elismert multiplayer rendszer újítások egész sorával tér vissza, új szereplőket, térképeket és játékmódokat is beleértve, melyek mind még intenzívebbé teszik az Assassin’s Creed III által nyújtott élményt.