Just Dance 4

 

A világ első számú táncolós játéka visszatér a Just Dance negyedik epizódjával! Az új rész még magasabb szintre emeli a bulit, 40 új slágerrel, menő táncmozdulatokkal és friss lehetőségekkel!

A Just Dance 4 nem csak egy tánc-játék, hanem egy kapu a kedvenc muzsikáidhoz és szeretett előadóidhoz! Carly Rae Jepsen a „Call Me Maybe”-vel, Flo Rida a „Good Feeling”-el, a One Direction pedig a „What Makes You Beautyful” slágerrel durrant nagyot – de a klasszikusokról sem szabad megfeledkezni. Barry White és a B-52’s is ott sorakoznak a dallistán, hogy az egész családot átmozgassák a ritmusos slágereikkel.

Parti-katalizátor? Bármilyen alkalomról legyen szó, a Just Dance 4 innovatív módjai felpörgetik a bulit! Csata-mód, „Just Sweat”-mód az izzadás kedvéért, és alternatív mozdulatok várják a táncos lábú játékosokat!

A Just Dance 4-el a bulinak soha nincs vége! Táncolj, nevess, izzadj a barátokkal és családtagjaiddal, akár egy egész éjszakán át!

 40 új dal: Nicky Minaj (Super Bass), Maroon 5 (Moves Like Jagger), P!nk, Barry White, Flo Rida, Carly Rae Jepsen… Itt mindenki megtalálja a maga stílusát!

  • 6 körös tánc-csaták a Battle-mode keretein belül! Táncolj szemtől szemben a barátaiddal!
  • Hozd a bandát: olyan dalokra hívd el őket, amelyek négy különböző tánc-rutinnal rendelkeznek. Így minden táncos egyszerre bulizhat saját koreográfiával.
  • Izzadj: új lehetőségek a tested edzés-jellegű átmozgatására. Kalóriaszámláló, személyre szabható programok, és sok-sok zene. Mi kell még?
  • Tánc-kalandok: minden dalnál 6 kihívást nyithatsz meg, és a bónuszok száma ezzel még nem is ért véget.
  • Alternatív koreográfiák: a hiperkemény kihívások és a különleges mozdulatok kedvelőinek.