Donkey Kong Country Returns Select

Robogj, mint Donkey Kong!

  • Több mint 70 pályányi banánnal teli móka vár rád
  • Játsszatok ketten kooperatív felállásban egy barátoddal

Donkey Kong diadalmasan visszatér, méghozzá örök segítőtársával, Diddy Konggal együtt a Retro Studios vadonatúj oldalra scrollozós platformjátékában. A Donkey Kong Country Returns vadonatúj pályákat és mellkason dörömbölős kihívásokat kínál mindegyik korosztálynak.

A játék az eredeti SNES-es szériából merít inspirációt, kezdve a hordóktól egészen a csillekocsikig, mindezt pedig észveszejtő grafikával, valamint új rétegekkel kibővített világgal és játékmenettel toldja meg.

A Donkey Kong Country Returns az első játék a sorozatban, amely támogatja a kooperatív játékot: ez a kezdők és a haladók számára is egyaránt aktív közös játékélményt tesz lehetővé. Fuss, ugorj, mássz és győzd le az összes ellenfelet a változatos helyszíneken, hogy ezáltal visszaszerezd Donkey Kong összes ellopott banánját!

  • Érezd magad is Donkey Kong erejét a Wii Remote és a Nunchuk rázásával, erőteljes mozdulatokat előhozva ezáltal, melyek képesek az akadályok és az ellenfelek elpusztítására és a titkos pályarészek felfedésére. Donkey Kong immáron a falakon és a mennyezeteken is képes mászni.
  • Diddy Kongnak is megvannak a maga új trükkjei. Különleges hordójával képes lebegni és átrepülni a kisebb szakadékok felett, valamint Donkey Kongot is segítheti a majom-cimbora hátára ugorva. A két játékos módban rázd meg a Wii Remote-ot, így a mogyoróvető fegyverével is segítheted Donkey Kongot!
  • A Donkey Kong Country Returns gyönyörűen rendezett és kreatív módon megtervezett pályái rengeteg titkot rejtenek. Próbáld meg összegyűjteni a K-O-N-G betűket és a rejtett puzzle-darabkákat minden pályán!