Tokyo Mirage Sessions #FE

Teríts le szörnyeket igazi popsztárként ebben az elismert Atlus által fejlesztett teljesen új szerepjátékban! Egy másik dimenzióból származó baljós erő megtámadta a modern Tokiót, ezzel a stílus, divat és zene mellett a veszély városává téve. Vágj vissza – vesd be kreatív potenciálodat, mentsd meg a világot….és válj sztárrá!

A Tokióra támadó, Mirage néven ismert szellemek elragadják az embereket egy alternative dimenzióba és kiszívják kreatív energiáikat. Most rajtad és barátaidon, a felemelkedő csillagokon a sor, hogy előhívjátok kreatív energiáitokat – ikonikus Fire Emblem karakterekként megtestesülve – és megmentsétek a várost! Építs erősségeidre a pörgős, körökre osztott harcokban, tárgyak összeolvasztásával készíts még erősebb fegyvereket és győzd le ellenfeleidet! Minden sarkon a rajongói igényeket kielégítő – Fire Emblem referenciákat is tartalmazó – eredeti zenéket fogsz hallani a japán szórakoztató óriás az Avex jóvoltából, a szórakoztatóipar ihlette helyszíneket járhatsz majd be és lenyűgöző előadásokat láthatsz.

  • Mentsd meg a várost és válj sztárrá ebben a páratlan Atlus szerepjátékban! Győzd le ellenfeleidet pusztító, látványos, szórakoztató ipar ihlette támadásokkal!
  • Olvassz össze különböző tárgyakat még erősebb fegyverek és képességek megszerzéséhez!
  • Kóstolj bele a japán szórakoztató óriás az Avex eredeti dalaiba, kosztümjeibe és sok másba!
  • Két sorozat egyesítése két álomcsapat – Atlus és Intelligent Systems – jóvoltából és egy egyedi, új IP születik!