The Legend of Zelda:The Wind Waker HD Selects

Bonts árbócot és légy egy páratlan kaland részese a The Legend of Zelda: Wind Waker HD keretében, kizárólag Wii U konzolon! Éld át a klasszikus The Legend of Zelda cím nyújtotta izgalmakat lenyűgöző, feljavított, 1080p felbontású grafikával, Miiverse funkciókkal és további újításokkal!

A Nagy Tenger egy aprócska szigetén egy fiatal fiú még nem is sejti, hogy milyen kalandok várnak rá. Mikor Link hugát elrabolják és az Elhagyatott Erődbe viszik a tettes nyomába ered – a kalóz Tetra és legénysége társaságában. Húga Aryll kiszabadítása közben Link a tengerbe esik, ahol összefut a Vörös Oroszlánok Királyával, egy bölcs hajóval, aki mesél neki az istennők legendás gyöngyeiről. Együtt a Nagy Tengert átszelve indulnak fontos küldetésre a világ megmentéséért.

Ragadd meg a szelek irányítására képes varázspálcát a Szél Ébresztőt, majd indult egy felejthetetlen kalandra! Nézz szembe fondorlatos fejtörőkkel és ördögi szörnyekkel teli pályákkal, gyűjts hasznos tárgyakat Link segítésére küldetésében, hogy legyőzze Ganondorfot!

Az eredetileg 2003-ban Nintendo GameCube konzolra megjelent The Legend of Zelda: Wind Waker számos újítással érkezett meg Wii U-ra. Navigálja Nagy Tengeren olyan gyorsan, mint korábban soha egy gyors vitorla megvásárlásával és élvezd a feljavított események gyűjteményét a játék második felében. Ismerd meg az igazi kihívásokat a Hős Módban, ahol az ellenfelek támadásainak sebzése a kétszeresére nő és életerőt visszatöltő szíveket sehol sem találni. Ráadásként a sorozat történetében először, felfedezheted a játék világának minden részletét a lenyűgöző 1080p felbontásnak és a tömörítetlen 5.1 PCM térhangzásnak köszönhetően.

Használd a Wii U GamePad pontos és könnyen kezelhető mozgásérzékelőjét a Hős Íjjal való pontos célzáshoz, a tökéletes Picto Box fénykép elkészítéséhez és sok másra! Az Off-TV funkcióval akár a kezedben is folytathatod a The Wind Waker kalandokat: csak nyomd meg a ’-’ gombot játék közben és játssz kizárólag a GamePad kijelzőjén!

Az innovatív Miiverse lehetőségek segítségével megoszthatod élményeidet a világ többi Link karakterével. A Tingle Palackba írott, vagy kézzel rajzolt üzeneteket tehetsz, amihez akár egy képet is mellékelhetsz, majd megoszthatod a világgal a Miiverse felületén keresztül. Más játékosok üzeneteit is partra veti a játék a saját világodban – nyisd ki a Tingle Palackokat és olvasd el más Link karakterek történeteit.

  • Fedezd fel újra a klasszikus The Legend of Zelda kalandot, most először 1080p felbontásban!
  • Ismerj meg egy hatalmas világot tele felejthetetlen karakterekkel, helyszínekkel és ellenfelekkel!
  • Tedd üzenetedet Tingle Palackba és oszd meg élményeidet más játékosokkal a Miiverse felületén!
  • A könnyed irányítás és az érintőkijelző még csábítóbbá teszi a The Wind Waker világát!