The Legend of Zelda: TP HD+amiibo+soundtrack

A csomag tartalma:

  • The Legend of Zelda: Twilight Princess HD játékszoftver
  • Wolf Link amiibo figura
  • Zenei lemez

Utazz a fény és sötétség világa között és mentsd meg a Hyrule Királyságot a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD keretében, Wii U konzolon!

A közkedvelt GameCube és Wii játék ezen újradolgozott változata felújított grafikával várja a játékosokat, akik így még jobban elmerülhetnek a káprázatos tájakban és lebilincselő történetben.

A játékban a farmer Link bőrébe bújhatsz, akit az istenek kiválasztottak a Hyrule Királyság felszabadítására az Árnyak Királya, Zant elnyomása alól, aki örökös félhomállyal sújtotta a vidéket. Az új fenyegetés megfékezéséhez és az átok megtöréséhez, ami farkassá változtatta Linknek össze kell állnia a Twilight Realm dimenzió rejtélyes és csintalan lakójával, Midnával.

Utazd be Hyrule minden szegletét és fedezz fel nyüzsgő falvakat, sivár sivatagokat, illetve magát a Twilight Realm dimenziót és szerezd meg a sötétség kiűzéséhez szükséges erőt. Győzd le ellenfeleidet megbízható kardoddal és pajzsoddal, támadj és térj ki furfangos manőverekkel és oldj meg trükkös fejtörőket olyan hasznos tárgyakkal, mint a Parittya vagy a Szél Bumeráng. Járj be veszélyes vidékeket gyalog vagy hűséges hátasod Epona hátán akár csak felfedezed a hatalmas játékteret, akár lóháton bocsátkozol harcba! Vesd bele magad a barlangok mélyébe, ahol minden sarokban veszély leselkedik rád, illetve hatalmas főellenfelek!

Hyrule megmentéséhez fordítsd a hasznodra Link elátkozott alakját és lépj be a Twilight Realm dimenzióba Wolf Link formában. Farkasként képes vagy ugró és pörgő csapások bevitelére és több célpontot sebző speciális energiamező támadásra. Érzékeny szaglásoddal ki tudod szagolni a küldetések nyomait, illetve hatalmas ugrásaiddal olyan helyekre juthatsz el, ahova emberi alakban soha.

A Wii U GamePad érintőkijelzőjét használva felszerelhetsz tárgyakat és megnézheted a térképet anélkül, hogy le kéne állítanod a játékot, a giroszkóp segítségével pedig célozhatsz íjaddal és más eszközeiddel, valamint akár kizárólag a GamePad kijelzőjén is élvezheted a játékot az Off-TV funkcióval.

A fő történetszál mellett számos izgalmas mellékküldetés vár: ragadj horgászbotot és halászd ki a nap fogását, kutasd fel a mindenfelé megtalálható bogarakat vagy keresd meg a rejtőzködő Poe szellemeket! Sosem tudhatod, talán kapsz értük valami jót!

Tedd próbára magad a Hős Mód kihívásaiban már a játék kezdetétől! Ebben a módban Hyrule világa tükrözve van, az ellenfelek többet sebeznek és kevesebb szívet találni a pályákon!