The Legend of Zelda: Ocarina of Time Select

A The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D elhozza a klasszikus – kritikusok által egyik leginkább elismert – N64 játékot a Nintendo 3DS készülékekre még realisztikusabb és lenyűgözőbb formában a szemüveg nélküli 3D hatásnak köszönhetően.

Link egy legendás utazásra indul időkön át, hogy megállítsa Ganondorfot, a Gerudo Tolvajok Királyát, aki a Triforce – egy birtokosát elképzelhetetlen erővel felruházó szent ereklye – megszerzésén munkálkodik.

 A továbbfejlesztet kezelőfelület és a 3D-s környezet nyújtotta könnyű navigálási lehetőségeknek köszönhetően a játékosok még jobb körülmények között oldhatják meg a fejtörőket, utazhatnak az időben és merülhetnek el ebben a varázslatos világban. Akár kezdő vagy akár Hyrule rendszeres látogatója, a The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D mindenki számára új kalandot kínál.

  • Egy Zelda klasszikus már szemüveg nélküli 3D-vel

A káprázatos 3D látványvilág és a teljes grafikai felújítás új életre kelti az egyik legjobban szeretett és ünnepelt sorozatát, amit már a tenyeredben, bárhol és bármikor élvezhetsz.

  • Új irányítás a Nintendo 3DS készülékek technológiájával

A The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D megőrzi az eredeti változat analóg irányítását a Nintendo 3DS készülékek Circle Pad karjával, miközben továbbfejleszti az érintés alapú tárgykezeléssel.