The Legend of Zelda: A Link Between W. Select

A The Legend of Zelda: A Link Between Worlds az 1992-es Super NES klasszikus rész cselekményeit követi és egy új történetet mesél el a Hyrule királyságban. A Nintendo 3DS készülékek 3D-s képességei új mélységet adnak a játékvilágnak, így sosem látott módon láthatsz rá a játékra. Korábban talán nehéz lehetett megkülönböztetni a pályák különböző szintjeit, de most már mindent tisztán láthatsz és a harcok, illetve a pályák felfedezése is sokkal realisztikusabb.

A The Legend of Zelda: A Link Between Worlds teljesen új fejtörőket és pályákat tartalmaz! Ezúttal Link képes festményként a falakon is közlekedni. Ez teljesen megváltoztatja a nézeted és arra sarkall, hogy új dimenziókban gondolkozz a friss fejtörők megoldásához.

Ez a rész teljesen új játékélményt nyújt és a játékosok jóval szabadabban dönthetnek, hogy milyen ütemben haladnak a játékban. Ahogy a sorozat korábbi részeiben, ezúttal is kihívásokkal teli helyszíneket kell bejárnod, de a The Legend of Zelda: A Link Between World keretében bizonyos tekintetben rajtad múlik, hogy milyen sorrendben – és módon – járod be a pályákat. Egy új karakter is bemutatkozik Ravio személyében, akitől lehetőséged lesz különböző segédeszközöket – mint az íj, kalapács, kampó – bérelni vagy megvásárolni, így ebből a szempontból kulcsfontosságú karakter. Számos eszköz már a játék kezdetétől elérhető, így csak rajtad múlik, hogy melyiket kölcsönzöd ki attól függően, hogy milyen pályára igyekszel!

Új pályáival, képességeivel és megközelítésével a The Legend of Zelda: A Link Between Worlds egy egyedi kalandra invitálja a játékosokat, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!