Xenoblade Chronicles 3

Már kapható

Az életünkért harcolunk… és a harcért élünk

Egy vadonatúj RPG-kaland vár a Nintendo Switch konzolra megjelenő Xenoblade Chronicles 3 játékban! A Xenoblade Chronicles és a Xenoblade Chronicles 2 jövőjét összekötő cím Aionios világába kalauzolja el a játékosokat, amely két ellenséges nemzet otthona.

Keves

Ez a nép alkotta meg a gépi technológiát. Hadseregei gerincét elsősorban harcjárművekből álló egységek adják. Kisméretű, mobil fegyverekből álló egységeket használnak, amelyeket az ezeken utazó katonák működtetnek.

Agnus

Egy olyan nemzet, amely étert - egy mágikus technológiát - használ. Erőik az éterharcban jeleskedő egységek köré épülnek, amelyek étertechnológiát használó kisméretű, hordozható, autonóm fegyverekkel harcolnak.

Hat, ezen nemzetekből származó katona összefog, hogy kiderítsék a konfliktusuk hátterében rejlő igazságot, és Swordsmarch, az óriáskard által átdöfött vidék felé veszik az irányt.

Noah

A Xenoblade Chronicles 3 egyik főszereplője és Keves egyik katonája. Noah emellett egy „off-seer” is, aki gyászolja a csatatéren elesett katonákat.

Lanz

Noah szövetségese, aki egy hatalmas - pajzsként is működő - kardot forgat.

Eunie

Noah és Lanz gyerekkori barátja, akinek nyelve csípős, személyisége pedig goromba. Szakterülete szövetségeseinek gyógyítása a csatában.

Mio

A történet másik főszereplője, Mio egy Agnus katona, és olyan „off-seer”, mint Noah.

Taion

Egy stratéga, aki eszével és tisztánlátásával küzd Mio oldalán.

Sena

Ez a katona Mio és Taion szövetségese. Karcsú alakja ellenére Sena hatalmas fizikai erővel rendelkezik!

Harcra fel!

A korábbi Xenoblade Chronicles játékokhoz hasonlóan a csaták itt is úgy kezdődnek, hogy közvetlenül a harcmezőn állsz szemben az ellenséggel. Mivel csapatodat hat szereplő alkotja, előnyt kell kovácsolnod egyes katonáid erősségeiből, miközben az ellenséghez viszonyított helyzetükre is ügyelned kell. Azok a karakterek, akikkel kalandod során összebarátkozol, szintén melléd szegődhetnek a csatában, így bővítve stratégiai képességeid tárházát.

Ahogy áthaladsz Aionioson, a szereplők osztályainak megváltoztatásával testreszabhatod csapatodat, hogy az még jobban megfeleljen az adott helyzet jelentette kihívásoknak. Amennyiben bizonyos feltételek teljesülnek a csata során, a csapattag-párok - Noah és Mio, Lanz és Sena, Eunie és Taion - erejüket az Ouroboros nevű óriás formájában tudják egyesíteni. Mindegyik Ouroboros saját, erőteljes mozdulatsorral rendelkezik, és az átalakulás pillanatának helyes megválasztása kulcsfontosságú lehet a csata megnyerése szempontjából!

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2017.12.01.

Xenoblade Chronicles 2

2018.09.21.

Xenoblade: Torna - The Golden Country

2020.05.29.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

2017.09.27.

Fire Emblem Warriors

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses

2022.03.04.

Triangle Strategy


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU