NINTENDO SWITCH SPORTS

Már kapható

Nintendo Switch Sports

VÁSÁROLD MEG MOST

MOZOGJ, JÁTSSZ, MOSOLYOGJ!

Lendíts, rúgj és szúrj a győzelemért a Nintendo Switch Sports* sportjáték-gyűjteménnyel, amely azonnal az akció sűrűjébe repít! Versenyezz hat sportágban - köztük röplabdában, labdarúgásban és bowlingban - olyan valós mozdulatokkal, amelyek a játékban végzett tevékenységeidet modellezik.

LÉGY ÜDVÖZÖLVE A SPOCCO SQUARE-EN!

A móka ezen a menő sporttelepen kezdődik! Innen indulhatsz a focipályára, hogy rúgd a bőrt, felkeresheted a különböző sportok pályáit - hogy teniszezz, tollaslabdázz vagy röplabdázz - guríthatsz párat a bowlingpálya sávjain, vagy próbára teheted kardvívó képességeidet a Chambara arénában.

Vegyél részt intenzív páros meccseken, fogd Joy-Con kontrolleredet ütőként, hogy a megfelelő pillanatra időzített ütéseiddel esélyt se adj ellenfelednek a labda elérésére. Változtasd lendítéseidet, hogy előre- és alápörgetéseket adj ütéseidhez, vagy lendítsd felfelé a karodat egy ügyes átemeléshez!

Lendítsd meg a Joy-Con kontrollert a golyó gurításához, csuklód elfordításával pedig adj hozzá egy kis csavart. Hívd ki családtagjaidat és barátaidat egy bowling-bajnokságra, vagy tedd próbára képességeidet a 16 fős online kieséses játék** során. Ha egyedül játszol, akkor is rengeteg trükkös kihívással kell szembenézned, például mozgó akadályokat kell elkerülnöd, vagy épp keskeny pályákon kell gurítanod.

Küzdj meg a Chambarában, és hajítsd le versenytársadat a platform széléről az alattatok hullámzó vízbe! Lendítsd meg Joy-Con kontrolleredet a támadáshoz, vagy blokkold az ellenfél ütéseit, hogy lehetőséget teremts az ellentámadásra. Válassz fegyvert a három lehetőség közül, amelyek mindegyike egyedi játékstílussal rendelkezik. Például a Twin Swords ikerkardokat egyszerre két Joy-Cont használva forgathatod!

Használd a Joy-Con kontrollert a labda szerválásához, fogadásához, feladásához és lecsapásához. A győzelem kulcsa az együttműködés, ezért dolgozz össze a társaddal, hogy lehetőségeket teremtsetek és pontokat szerezzetek! Ha a megfelelő időben emeled fel a karodat, azzal blokkolhatod a feléd érkező lövéseket, és lehetőséget kapsz a kontrázásra is.

Tartsd a Joy-Con kontrolleredet, mint egy ütőt, és játssz 1v1 mérkőzéseket, hogy kiderítsétek, ki a pálya királya. Suhints balra és jobbra, hogy a tollaslabdát a levegőben tartsd. Engedj szabadjára erős ütéseket és trükkös lecsapásokat, hogy előnybe kerülj ellenfeleddel szemben. Lengesd a kontrollert balra és jobbra, miközben a tollaslabdát a levegőben tartod. Engedj szabadjára erőteljes ütéseket, hogy előnyre tegyél szert!

Fuss a megfelelő helyre, és a Joy-Con segítségével küldd az óriási labdát a hálóba! Játssz 1v1 és 4v4 meccseket, vagy használd a (Nintendo Switch Sports dobozos verziójához mellékelt, de külön is megvásárolható) Leg Strap kiegészítőt, hogy lenyűgöző lövéseket zúdíts a kapura a Shoot-Out módban. A nyáron érkező ingyenes szoftverfrissítés*** Leg Strap kompatibilitást ad a meccsekhez.

A második ingyenes frissítést követően a golfot is kiélvezheted idén ősztől.

VÁLJ PROFIVÁ!

Ha készen állsz a kihívásra, próbáld meg minden sportágban megszerezni a Pro minősítést. Ha online** versenyzel a világ minden tájáról érkező játékosokkal, esélyt kapsz arra, hogy növeld a Pro League rangodat. Az út során dedikált teljesítményeket is kiérdemelhetsz, amelyek arra ösztönöznek, hogy egyre feljebb lépkedj a ranglétrán!

SZERELKEZZ FEL!

Keress változatos és menő felszereléseket karaktered számára, amelyeket játék közben viselhetsz! Gyűjts pontokat a meccseken való versenyzéssel, és váltsd be őket pompás új szerkókra. A választék hetente frissül, ezért játssz rendszeresen, hogy mindig lásd, miket szerezhetsz meg! De ha szeretnéd, játszhatsz akár saját Mii karakteredet irányítva is!

*A többjátékos módhoz további - külön megvásárolható - kiegészítőkre, játékokra és/vagy rendszerekre lehet szükség.
**Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Nintendo Fiók regisztrációja és összekapcsolása, valamint a Nintendo Fiók Felhasználói Szerződés és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online előfizetés szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, online előfizetésről.
***Ingyenes szoftverfrissítés szükséges. A szoftverfrissítések letöltéséhez szélessávú internetkapcsolat szükséges. Nintendo Fiók regisztrációja és összekapcsolása, valamint a Nintendo Fiók Felhasználói Szerződés és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges.
****Csak 13 életévüket betöltött, Nintendo Fiókkal rendelkező személyek használhatják ezt a szolgáltatást.

Hol kapható?

Akár ez is tetszhet:

2021.06.25.

Mario Golf: Super Rush

2019.10.18.

Ring Fit Adventure

2019.11.08.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

2018.06.22.

Mario Tennis Aces

2017.09.22.

Pokkén Tournament DX

2022.03.25.

Kirby and the Forgotten Land


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU