Mario Golf: Super Rush

Már kapható

ÜTÖGESS A CSALÁDDAL ÉS A BARÁTOKKAL AZ EDDIGI LEGTEMPÓSABB MARIO GOLFBAN!

Csatlakozz kedvenc Gombakirályságbeli karaktereidhez a pályán egy szupergyors golfozásra a Mario Golf: Super Rush játékban, kiárólag Nintendo Switch konzolon!

Mario Golf: Super Rush

Akár lekörözöd ellenfeleidet a Speed Golfban, ahol a játékosok együtt indulnak és versenyeznek, hogy befejezzék a lyuk...

Mario Golf: Super Rush

...vagy a csúcsra törsz a Golf Kalandban, a szórakozás a pálya velejárója!

TE DÖNTESZ A DOBÁSOKRÓL

Mario Golf: Super Rush

Az egyszerű gombvezérlés megkönnyíti az új játékosok és a tapasztalt profik számára egyaránt az erős és pontos ütést. Csak célozz, válaszd ki az ütés erősségét, és küldd a labdát a levegőbe!

Mario Golf: Super Rush

Figyelem: a mozgásérzékelős vezérlés nem használható a Golf Kaland alatt.

A mozgásérzékelős vezérléssel lendületesen irányíthatod a játékot, ha a Joy-Con kontrollert úgy tartod, mint egy golfütőt. A karaktered a játékban a mozdulataidhoz igazodik, így olyan érzésed lesz, mintha tényleg golfoznál!

Mario Golf: Super Rush

Görbítsd az ütésed, hogy elkerüld a veszélyeket, és pörgesd meg a labdát, hogy befolyásold, hogyan guruljon a landolás után. Számos funkció áll rendelkezésedre, hogy segítsen meghódítani a pályát, például a lejtő szögéhez alkalmazkodó ütésmérő és a terep leolvasását lehetővé tevő szkennelés.

ISMERD MEG A CSAPATOT!

Válassz a Gomba Királyság színes karakterei közül, akik mindegyike más-más erősséggel büszkélkedhet, és egyedi speciális mozdulatokkal rendelkezik.

Mario Golf: Super Rush

VÁLTOZATOS PÁLYÁK

A hagyományos pályáktól a különleges veszélyekkel teli pályákig minden golfmeccs más és más. Íme néhány pazar helyszín, ahol játszani fogsz.

Mario Golf: Super Rush

BONNY GREENS

Klasszikus pálya dombokkal és sok füves területtel.

Mario Golf: Super Rush

RIDGEROCK LAKE

Szeles pálya meredek sziklákkal és egy mesés tóval.

Mario Golf: Super Rush

BALMY DUNES

Sivatagi pálya homokos dűnékkel és sziklás dombokkal.

Mario Golf: Super Rush

WILDWEATHER WOODS

Egy erdős pálya, amely hajlamos a szélsőséges időjárásra.

SIESS A LYUKHOZ!

Mario Golf: Super Rush

Üsd a golflabdát akár három másik játékossal egyszerre, helyi* és online többjátékos módban.

Mario Golf: Super Rush

A Speed Golfban együtt indultok, és versenyeznetek kell a pályán, hogy elsőként süllyesszétek el a labdátokat. Gyűjtsd össze a tárgyakat, hogy visszanyerd az állóképességed, és kerüld el a pálya különböző veszélyeit, miközben a labdához rohansz. Többre lesz szükséged, mint jó technikára, hogy ebben a gyorsasági módban előrébb juss - használj speciális ütéseket és gyorsításokat, hogy meggátold ellenfeleidet, és a saját javadra fordítsd a győzelmet!

Klasszikus élményre vágysz?

A Standard Golfban minden ütés számít, és a legalacsonyabb pontszám nyer.

KÉSZEN ÁLLSZ A KALANDRA?

Írasd be Mii karakteredet golfedzésre egy neves golf klubba, és az egyjátékos Golf Kalandban újoncból profivá válhatsz. Beszélgess ismerős Gomba Királyságbeli karakterekkel, miközben megtanulsz játszani, és különböző kihívásokkal nézel szembe!

Maradj a játék élén úgy, hogy a versenyeken szerzett nyereményeidből új ütőket és felszereléseket vásárolsz. Ahogy haladsz előre, tapasztalatot gyűjtesz, hogy szintet léphess a karakteredben. A megszerzett pontokat különböző statisztikák, például az erő és a futósebesség fejlesztésére költheted, és úgy képezheted a Mii-karakteredet, ahogyan csak szeretnéd!

Indulj el a többjátékos módok valamelyikébe, hogy az általad képzett Mii karakterrel felvehesd a harcot a többi játékos ellen.

IRÁNY A CSATA

A Battle Golfban - a Speed Golf különleges változatában, ahol egyszerre kilenc lyuk van játékban - semmi sem tilos. Az első játékos, aki három lyukat szerez, megnyeri a meccset!

HOL KAPHATÓ?

*Egyes többjátékos módokhoz további játékokra és konzolokra lehet szükség, amelyek külön kaphatóak.


Akár ez is tetszhet:

2019.11.08.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

2018.06.22.

Mario Tennis Aces

2017.04.28.

Mario Kart 8 Deluxe

2020.10.16.

Mario Kart Live: Home Circuit

2018.10.05.

Super Mario Party

2019.10.18.

Ring Fit Adventure


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU