SWITCH Mario Golf: Super Rush

Üss párat a családdal és barátaiddal az eddigi legnagyobb Mario Golf játékban

Irány a golfpálya akár négy játékossal lokális* vagy online** játékban és golfozz a Mushroom Kingdom ismerős karaktereivel! Különféle játékmódokban a Hagyományos Golftól az energikus Speed Golf módig és egy RPG-szerű golf kalandig a Sztori módban. Akár intuitív mozgásérzékelős irányítást, akár gombos irányítást használsz az ütés mérője alkalmazkodik a pálya nehézségéhez és más újítások is segítenek könnyíteni az új játékosok és tapasztalt profik számára is a játékot.

Lendítsetek egyszerre, majd rohanjatok a labda után a Speed Golf módban

Üssétek el a labdákat akár hárman* együtt egyidőben és versenyezzetek a pályán keresztül, hogy minél hamarabb érjetek a labdákhoz. Hagyd le az ellenfeleket vagy zavard meg őket futás közben különleges képességekkel. Mario például képes elfújni más játékosok labdáit.

Válj a legjobb a golfozóvá a sztori módban

Írasd be a Mii™ karaktered a golf edzésre egy rangos golf klubba és válj kezdőből profivá! Mérd össze a tehetséged a Mushroom Királyságból származó tanonc társaiddal és gyűjts tapasztalati pontokat. Lépj szinteket és fejleszd a karaktered értékeit, mint az erő, mozgás és forgás. A feledzett karaktered (szintjével és egyedi értékeivel) átviheted másik játékmódokba is!

A Mario Golf: Super Rush június 25-én érkezik Nintendo Switch konzolra!

*További játékok, konzolok és/vagy kiegészítők lehetnek szükségesek a többjátékos módokhoz. A játékok, konzolok és kiegészítők külön kaphatóak.

**Nintendo Switch Online előfizetés (külön kapható) és Nintendo Felhasználói fiók szükséges az online játékhoz. Nem elérhető minden országban. Internet kapcsolat szükséges az online módokhoz. Felhasználási feltételek érvényben vannak. https://www.nintendo.hu/switch/online