Minecraft Dungeons

Már kapható

Minecraft Dungeons

EGY EPIKUS KALAND
Egyesüljetek. Harcoljatok. Éljetek túl.

Küzdd át magad a vadonatúj akció-kalandjátékon, amit klasszikus dungeon crawlerek inspiráltak, és a Minecraft univerzumában játszódik!

Egyesüljetek

Merészkedj be egymagadban a kazamatákba vagy fogj össze a barátaiddal! Legfeljebb négy játékos küzdhet együtt a helyi és online kooperatív játékmódban.

Minecraft Dungeons

Harcoljatok

Suhints a közelharcban, tartsd a távolságot és támadj messziről, vagy harcolj „tankként”, nehézpáncélzat által védve! Szabd személyre karakteredet, és nyiss meg egyedi tárgyakat és fegyvervarázslatokat, amelyek pusztító speciális támadásokat tesznek lehetővé.

Minecraft Dungeons

Éljetek túl

Fedezz fel akciódús, kincsekben gazdag és végtelenül változatos pályákat egy epikus küldetés során, hogy legyőzd a gonosz Ősillagert, és megmentsd a falusiakat!

Minecraft Dungeons

Dungeons kiegészítők

Még több Minecraft Dungeons akció vár! A kiegészítő tartalmak külön kaphatóak. A Minecraft Dungeons: Hero Edition (digitális/fizikai) és a Hero Pass Upgrade néhány további - a leírásukban szereplő - tartalmat is magukban foglalnak.

Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons

Hero Pass

Már megvan a Minecraft Dungeons, de egy kicsit többre vágysz? Emeld a következő szintre a Minecraft Dungeons élményt a Hero Pass segítségével! A Hero Pass egy hősköpenyt, két játékos-skint, egy csirke házikedvencet, valamint - a megjelenésüket követően - az első két kiegészítőcsomagot (A dzsungel ébredése, Lappangó tél) tartalmazza.

Hol kapható?

A lokális többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis kontrollert igényel. További (külön kapható) kontrollerek lehetnek szükségesek.


Akár ez is tetszhet:

2018.06.21.

Minecraft

2019.07.12.

Dragon Quest Builders 2

2019.06.28.

Super Mario Maker 2

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2019.09.27.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

2020.03.20.

Animal Crossing: New Horizons


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU