Master Detective Archives: RAIN CODE

Már kapható

Master Detective Archive: Rain Code

Fedezz fel egy vadonatúj lucid-noir nyomozós kalandot a Danganronpa sorozat alkotóitól a Master Detective Archives: RAIN CODE játékban, Nintendo Switch konzolon!

MESTERDETEKTÍVEK A MEGAVÁLLALAT ELLEN

Az Amaterasu Corporation teljes irányítása alatt álló Kanai Wardot – az eső városát – számtalan megoldatlan rejtély tartja izgalomban. A világ minden tájáról érkező, egyedi képességekkel rendelkező Mesterdetektíveknek kell felnőniük a kihíváshoz, hogy felfedjék az igazságot. Shinigamival az oldalán Yuma a Nocturnal Detective Agency gyakornokaként csatlakozik a nyomozáshoz. Utazz szabadon a város teljesen 3D-s környezetében, hogy bizonyítékokat és tanúvallomásokat gyűjts.

Master Detective Archive: Rain Code
Master Detective Archive: Rain Code Master Detective Archive: Rain Code

LÉPJ BE A REJTÉLYLABIRINTUSBA!

A nyomozás előrehaladtával megjelenik a Rejtélylabirintus néven ismert birodalom, amely utat nyit az igazság felé. Odabent azonban az ügyet övező rejtélyek trükkök és csapdák formájában öltenek testet, amelyek lesben állva várják, hogy felemésszék Yumát. A valóság szabályai itt nem érvényesek: merülj el az állandóan változó Rejtélylabirintusban, és áss az ügy mélyére.

Master Detective Archive: Rain Code
Master Detective Archive: Rain Code Master Detective Archive: Rain Code

SZEREPLŐK

Master Detective Archive: Rain Code

Yuma Kokohead

japán szinkron: Katsumi Fukuhara

angol szinkron: Lucien Dodge

A főhős amnéziában szenved. Előélete ismeretlen, de olyan dokumentumok birtokában volt, amelyek arra utalnak, hogy a város egyik ügynökségének gyakorló nyomozójaként küldték Kanai Wardba. Részt vesz a folyamatban lévő nyomozásokban. Az önbizalomhiány miatt hajlamos gyakran panaszkodni. Ugyanakkor erős igazságérzettel rendelkezik, és önzetlenül próbál segíteni a rászorulókon.

Master Detective Archive: Rain Code

Shinigami

japán szinkron: Sayumi Suzushiro

angol szinkron: Anjali Kunapaneni

Egy halálisten, akit Yuma kísértésére szerződött. Általában szellemformában jelenik meg. A kizárólag Yuma számára látható Shinigami folyamatosan ott lebeg az oldalán. Bár vidám és csacsogó, e halálisten erkölcsi értékrendje meglehetősen távol áll az emberekétől. Szavai és tettei néha összezavarják Yumát. A Rejtélylabirintusban emberi formát ölt, és képes beavatkozni az ügyekbe.

Master Detective Archive: Rain Code

Mesterdetektívek

A Detektív Világszervezet kötelékébe tartozó nyomozók egy Forensic Forte (Törvényszéki Erősség) néven ismert különleges képességgel rendelkeznek, amely segíti őket a nyomozás során. A Mesterdetektívek a bűnügyi nyomozás szakértői. Képességeik használatával képesek olyan információkhoz és bizonyítékokhoz jutni, amelyek egyébként nem lennének elérhetőek a hétköznapi emberek számára. Yumával közösen bonyolult ügyeken dolgoznak Kanai Wardban.

Hol kapható?

Master Detective Archive: Rain Code

Akár ez is tetszhet:

2022.07.22.

Live a Live

2022.03.04.

Triangle Strategy

2022.06.24.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

2020.07.10.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

2018.02.16.

Bayonetta 2

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU