Everybody 1-2-Switch!

Már kapható

Gyűjtsd össze a családot és a barátokat egy fergeteges szórakozásra az Everybody 1-2-Switch! Játékban, Nintendo Switch konzolon!

Everybody 1-2-Switch!

MINDENKI JÁTSZIK. MINDENKI BULIZZON!

Bármi is legyen az alkalom, csődítsd össze a bandát, hogy a furcsa és csodálatos minijátékok sokaságában mérkőzzetek meg. Esetleg földönkívüliekkel barátkoznátok? Óriási lufikat töltenétek meg pont megfelelő mennyiségű levegővel, vagy beállnátok egy őrült fagyizó pultja mögé? Itt számtalan mókás esemény vár rátok!

Az egyes minijátékok győztesei pontokat szereznek a csapatuknak. A hagyományoknak megfelelően itt is a legtöbb pontot gyűjtő csapaté lesz a dicsőség!

JOY-CON MÓD (2-8 JÁTÉKOS)

A Joy-Con módban minden a lendületes játékokról szól, amelyek megmozgatnak és felpörgetnek. Ebben a módban akár 8 játékos is részt vehet a Joy-Con kontrollerek segítségével, hogy – egyéb játékok mellett – váltót fussanak, vagy épp bújócskázzanak!

Everybody 1-2-Switch!
Everybody 1-2-Switch!

OKOSESZKÖZ MÓD (2-100 JÁTÉKOS)

Használd az okoseszközöd kameráját, és keress valamit, ami megegyezik a képernyőn látható színnel, vagy licitáld túl az ellenfél csapatára egy versenyszerű árverésen - mindenki a saját okoseszközét használhatja, hogy így játssza a minijátékok egész sorát. Mivel akár 100 ember is csatlakozhat, ebben a buliban mindenki részt vehet!

TEAM CONTEST

A csapatversenynél a társaság két csoportra oszlik, akik véletlenszerűen kiválasztott minijátékokban versenyeznek. Három lehetőség közül választhattok - 20 perc, 40 perc vagy 60 perc - attól függően, hogy egy kis gyors mókára, vagy egy igazi XL-es bulira vágytok!

Everybody 1-2-Switch!

QUIZ PARTY

Mindenki a legtöbb helyes válaszért versenyez. Itt azonban nincsenek csapatok, így minden férfi, nő, gyerek és ló csakis saját magáért küzd! Még saját kvízkérdéseket is készíthetsz, hogy személyre szabott rejtvényeket találj ki!

Everybody 1-2-Switch!

BINGO PARTY

Nincs szükséged tollra vagy papírra, az okoseszközöd a bingókártyád! Tartsd szemmel a rulett jackpotot, ahol egyszerre három számot húznak ki.

Everybody 1-2-Switch!

FAQ

Szükségem van okoseszközre az Everybody 1-2-Switch! játékhoz?

Bár az Okoseszköz módban (Smart Device Mode) szükséged van egy okoseszközre, rengeteg minijátékot élvezhetsz a Joy-Con módban a Nintendo Switch konzolhoz mellékelt Joy-Con kontrollerekkel is.

Kompatibilis a készülékem/telefonom?

Amennyiben a készüléked rendelkezik internetkapcsolattal, képes a mozgásérzékelésre*, és van kamerája, akkor minden rendben van.

Szükséges-e Nintendo Switch Online tagság az Okoseszköz módban történő játékhoz?

Nem, nincs szükség Nintendo Switch Online tagságra az Okoseszköz módban való játékhoz.

Szükséges-e Nintendo fiók a játékhoz?

Az Okoseszköz módban történő játékhoz a Nintendo fióknak kapcsolódnia kell ahhoz a Nintendo Switch konzolhoz, amelyen játszol. Azonban csak a konzolt kell a fiókkal összekapcsolni. Nem követelmény, hogy mindenki, aki az okoseszközével csatlakozik a mókához, saját Nintendo Fiókkal rendelkezzen.

Mi a játék ajánlott módja?

Az Everybody 1-2-Switch! a leginkább TV módban élvezhető Nintendo Switch vagy Nintendo Switch - OLED Modellel. Így garantált, hogy mindenki jól látja az utasításokat a televízió képernyőjén.

Játszhatok Nintendo Switch Lite konzolon is?

Az Everybody 1-2-Switch! Nintendo Switch Lite konzolon is játszható további (külön megvásárolható) Joy-Con kontrollerekkel. Ebben az esetekben a felhasználóknak szükségük lesz egy olyan eszközre, amellyel a Joy-Con kontrollereket tölthetik, például a Joy-Con töltőmarkolatra.

Hol kapható?

Everybody 1-2-Switch!

Akár ez is tetszhet:

2022.07.22.

Live a Live

2022.03.04.

Triangle Strategy

2022.06.24.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

2020.07.10.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

2018.02.16.

Bayonetta 2

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU