Bayonetta 3

Már kapható

A boszorkány visszatért, és erősebb, mint valaha!

Bayonetta több helyszínen is „végigvonul” a minden eddiginél túlzóbb, Nintendo Switch konzolra megjelenő vadonatúj akciójátékban.A címszereplő Umbra Boszorkánynak új, dögös szerelésben és valahonnan ismerős copfokkal, jellegzetes fegyvereit és az időt lelassító Witch Time képességét használva kell szembeszállnia egy titokzatos gonosszal. Ezúttal a Homunculusok - mesterségesen előállított, támadó biofegyverek - találják magukat Bayonetta célkeresztjében.

Ismerd meg Bayonetta szemtelenebb oldalát a Demon Masquerade-del - egy új képességgel, amely a fegyveréhez kapcsolódó démon erejét kihasználva izgalmas akciólehetőségeket tesz lehetővé... és akkor még nem is beszéltünk a hajmeresztő kombókról. Bayonetta megidézheti és ellenfeleire szabadíthatja démoni kedvencei - Gomorrah, Malphas és Phantasmaraneae - ördögi erejét a harc hevében, és az új, minden eddiginél túlzóbb küzdelmekben, ahol közvetlenül te irányítod az akciót.

Készülj fel egy ördögien jó szórakozásra!

Küzdd át magad Tokió utcáin, Kína hegyein és sok más helyszínen! Találkozz útközben a Bayonetták virtuális boszorkánygyülekezetével, ahol egyik tag mesésebb, mint a másik. De Violát, a heves természetű boszorka-tanoncot is irányíthatod, aki kardjával és szeszélyes démon-társával, Cheshire-rel közösen kaszabolja és aprítja az ellenfeleket. Tudd meg, milyen sors vár Bayonettára, és hogy ez a titokzatos szövetség tényleg képes lesz-e a valóság megmentésére!

Bayonetták hada

Játssz az elbűvölő Bayonetta szerepében az akciójáték-sorozat csúcspontját jelentő harmadik részben! Lődd, taposd és kaszabold szabaddá az utat a változatos helyszíneken, és találkozz más Bayonettákkal Csatornázd be a démonok erejét az új képesség, a Demon Masquerade segítségével! Engedd szabadjára Bayonetta pokoli démonait az eltúlzott harcok során! Kaszabold és aprítsd az ellenfeleket Violát, a boszorkány-tanoncot irányítva, és használd a macskadémonja, Cheshire erejét!

Hol kapható?

Akár ez is tetszhet:

2018.02.16.

Bayonetta 2

2017.12.01.

Xenoblade Chronicles 2

2018.09.21.

Xenoblade: Torna - The Golden Country

2020.05.29.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

2021.10.08.

Metroid Dread

2022.03.04.

Triangle Strategy


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU