SWITCH Yoshi’s Crafted World

Fedezd fel Yoshi világának a fonákját is!

Ugorj fejest egy vadonatúj Yoshi-kalandba, ami mindent, amit egy platformer játéktól vártál, a feje tetejére állít. A játék mindennapi tárgyakból – mint például dobozok vagy papírpoharak – álló világában Yoshiként magasra szökellhetsz, ellenségeket nyelhetsz le, és kincskereséső expedícióra indulhatsz, amiben rengeteg különféle tárgyat gyűjtögethetsz. A hátoldalon visszafele is végigjárhatod a pályákat, így egy egészen új szemszögből ismerheted meg a helyszínt, és addig rejtett tárgyakat is felfedezhetsz!

Minden akkor kezdődött, mikor Kamek és Baby Bowser elhatározták, hogy elrabolnak egy drágakövekkel díszitett bűvös sziklát. A legenda szerint az elvarázsolt kő birtokosa legvadabb álmait is képes valóra váltani! Azonban mikor a szikla drágakövei szerterepülnek, Yoshira és barátaira vár a feladat, hogy megtalálja azokat. Adj át eg Joy-Con kontrollert egy barátodnak, és Yoshi-társadként veled együtt indulhat ő is a kalandra.* Mellow módban Yoshinak még szárnyai is vannak, így az élmény még könnyedebb, és a szárnyak sokat segítenek a küldetésedben is! Bizony, az összes virágot, érmét és Poochy Pupot megtalálni nem kis feladat! Extra védelemért öltsd magadra a játékban megszerezhető, kézimunkával készült öltözékek egyikét!

Jellemzők:

  • Fedezz fel minden pályát, aztán találj még több titkos részletet, mikor újra végigjárod a terepet a hátoldalon is!
  • Kerekedj felül rengeteg ellenségen és akadályon, mint például a Zombie Guyok, Skelasaurusok, Ukiki vagy Monty Mole, miközben az elrejtett, gyűjthető tárgyakra vadászol.
  • Kétszemélyes, kooperációs játékélményért csak passzolj egy barátodnak egy Joy-Con kontrollert!*
  • Öltöztesd fel Yoshit gyűjthető, védelmező, kézzel készített jelmezekbe, hogy nagyobb biztonságban legyen, miközben átverekedi magát a pályákon.

*A többszemélyes játékhoz résztvevőnként egy-egy kompatibilis kontroller szükséges. További kontrollerekre (külön vásárolható) lehet szükség.