SWITCH Yomawari: The Long Night Collection

A Yomawari: The Long Night Collection  két hátborzongató, a tudattalanunk rejtett zegzugaiban bújkáló szörnyűségekről szóló játékot ötvöz. Irányítsd a fiatal főszereplőket, miközben egy kísérteties környéken barangolnak, ami egyszerre ismerős és nyugtalanító, és a szörnyű éjszaka, ami fogva tartja őket, nem akar véget érni. Most a Nintendo Switch konzollal ezeket a rémisztő történeteket akár nagyképernyőn is élvezheted, vagy bárhol, ahol szeretnéd. De ne feledd, a sötétben nem jó egyedül maradni…

Főbb jellemzők: 

  • Igazi gyermekkori félelem-élmény – Hagyd, hogy visszatérjenek gyermekkori félelmeid ezzel a kettő-az-egyben játékkal, kizárólag Nintendo Switch konzolon!
  • Két hátborzongató város vár felfedezésre – Barangolj a szűkös utcákon, fedezd fel a feltérképezetlen domboldalakat, és lépj be elhagyott otthonokba és épületekbe, hogy elveszett szeretted után kutass. 
  • Fuss, ha kedves az életed, kölyök! – Rengeteg ártó szellem és titokzatos rém rejtőzik a sötétben rád leselkedve, ezért fuss az életedért, és rejtőzz el, mikor az ismeretlen támadásba lendül, vagy használd a fejed, és tereld el figyelmüket, hogy közben megléphess előlük.