SWITCH WWE 2K18

Végre visszatértek a WWE játékok a Nintendo platformokra a WWE 2K18-cal, ami legeslegelőször Nintendo Switch konzolra jelenik meg!  A borítóján a WWE-szupersztár Seth Rollins-szal a WWE 2K18 közelebb fog hozni a szorítóhoz, mint valaha. Kemény akcióval, lenyűgöző grafikával, drámával, izgalmakkal, új játékmódokkal, további mérkőzéstípusokkal, részletes karakteralkotással és mindennel, amit a WWE 2K sorozatban eddig szerettél. A legjobb mégis az, hogy a Nintendo Switch lehetőségeinek hála az akciónak sosem kell véget érnie, a WWE 2K18-at otthon és útközben is élvezheted!
 
Rendeld meg előre a WWE 2K18-at, és kapj két játszható verziót a WWE legenda Kurt Angle karakteréből: a WWE-s „American Hero”-s változatát (2001) és az ECW-s „Wrestling Machine”  személyiségét (2006).
 
Minden idők legvalóságosabb WWE videojátéka!
A legrealisztikusabb WWE videojáték-élmény minden eddiginél intenzívebb lett a nyolcfős mérkőzések hozzáadásával, új grapple carry rendszerrel, új súlydetekcióval, új animációk ezreivel és hatalmas backstage zónával. Egy vadonatúj képgenerátorral a WWE 2K18 teljes vizuális átalakuláson ment át, és eddig még sosem látott hitelességgel tudja megmutatni a WWE drámaiságát!
 
MyCAREER
Az új MyCAREER élmény végigkísér téged az úton a legjobbak közé, a WrestleMania-ba való kerülés felé. Fedezd fel a WWE világát úgy, ahogy eddig még nem lehetett: járd be szabadon a backstage-et, beszélgess WWE Szupersztárokkal, köss szövetségeket, szerezz ellenségeket, vegyél fel küldetéseket, és készítsd el stratégiádat a rád váró mérkőzéseken. 
 
Út a dicsőség felé
Képes lesz saját MyPlayered belépni a WWE halhatatlanjainak csarnokába?  
 

Képes lesz saját MyPlayered belépni a WWE halhatatlanjainak csarnokába?  Bemutatjuk az új Road to Glory módot! Küzdj meg online ellenfelekkel és fejleszd MyPlayeredet unlockolható tartalmak megszerzésével, fejlesztésekkel és erősítésekkel, miközben biztosítod karaktered speciális, a valódi WWE-s eseményekkel és közvetítésekkel egy időben tartott eventeken való részvételét.
 
A dinamikus Creation Suite
Szabd személyre a WWE-t eddig soha nem látott módokon a még részletesebb testreszabási eszközökkel és az új Custom Match opciókkal! A hatalmas Creation Suite-ban helyet kaptak a Create-a-Superstar, Create-a-Video és a Create-an-Arena módok részletes funkciói is. 
 
Komolyan, ez MINDEN IDŐK LEGHOSSZABB JÁTÉKOSNÉVSORA
Urald a ringet a számtalan WWE-s és NXT-s kedvenccel és legendás Szupersztárokkal! Nem viccelünk, a WWE 2K18 a valaha volt legteljesebb játékoskínálattal rendelkezik a legerősebb és legemlékezetesebb WWE és NXT Szupersztárok felvonultatásával!