SWITCH Wolfenstein II: The New Colossus

A Wolfenstein® II, a legmodernebb, iparágvezető id Tech®6 videojáték-motor által életre keltett üdítő kalandjáték a nácik uralta Amerikába vezeti el a játékosokat, ahol az a küldetésük, hogy összeszedjék az ellenállók megmaradt, legbátrabb vezetőit. Harcolj a nácik ellen ikonikus helyszíneken, mint Roswellben, Új-Mexikóban vagy New Orleans mocsaraiban és utcáin, vagy egy nukleáris támadás utáni Manhattanben. Fegyverkezz fel és söpörd el fejlett náci katonák és übersoldierek sorait ebben a felejthetetlen lövöldözős játékban.

TÖRTÉNET:

Amerika, 1961. A merényleted a náci Deathshead tábornok ellen rövid életű győzelem volt. A kudarcok ellenére a nácik továbbra is sakkban tartják a világot. BJ Blazkowicz, vagy más néven „Terror-Billy” képében az Ellenállás tagjaként harcolsz, akik a nácikra vadásznak, és az emberiség utolsó reménységét jelentik. Csak neked van elég bátorságod, fegyvered és sütnivalód ahhoz, hogy visszatérj az államokba, megölj minden nácit, aki az utadba kerül, és kirobbants egy új amerikai szabadságharcot.

FŐBB JELLEMZŐK:

A küldetés: Amerika felszabadítása a nácik uralma alól
Készülj egy izgalmas utazásra, amint a náci háborús gépezet ellen harcolsz amerikai földön. BJ Blazkowicz bőrébe bújva kell családodat és barátaidat megvédened, új szövetségeket kötnöd és szembenézned saját zavaros múltaddal, mialatt szétszórt lázadó csapatokat kovácsolsz egybe, hogy együtt megbuktassátok a náci megszállókat.

Az emberek: Gyűjtsd össze az ellenállókat
Merülj el egy világban, amit felejthetetlen karakterek népesítenek be, akik magát a játéksorozatot is még mélyebbé és személyesebbé teszik. Találd meg barátaidat és szabadságharcos társaidat, mint Anya, Caroline, Bombate, Set, Max Hass, Fergus vagy Wyatt, és szerezz új barátokat is, mint Horton vagy Grace, miközben szembeszáll a gonosz Frau Engellel és náci hadseregével.

Az arzenál: Pusztító fegyverek és futurisztikus technológia
Szedd darabokra a nácikat high-tech fegyverarzenálod darabjaival, mint a Laserkraftwerk, egy többcélú, magas intenzitású lézerfegyver, ami szinte szétbomlasztja az ellenségeket, vagy a Dieselkraftwerk, egy gyorstüzelő, gázüzemű gránátvető, ami egész csapatokat képes széttépni. Közelharcra kiválóak a fejlett pisztolyok, golyószórók és szekercék. Ha pedig még több változatosságra lenne szükséged, továbbfejlesztheted és mindkét kezedben foghatod kedvenc fegyvereidet.

A terv: Ölj meg minden nácit, aki az utadba kerül
Mindenki kedvenc időtöltése! Engedd szabadjára a benned rejlő háborús hőst és semmisítsd meg a nácikat új és hipererőszakos módokon. Töltsd csőre futurisztikus fegyvereidet és fedezd fel BJ új képességeit, miközben Amerika felszabadításáért harcolsz. Játssz a neked tetsző stílusban és találj ki új módokat a nácik hentelésére.