SWITCH Trine 4: The Nightmare Prince

A Trine sorozat visszatér a 2.5D varázslatához a Trine 4: The Nightmare Prince játékkal! A közönségkedvenc kalandsorozat három hőse újra színre lép, és küldetésre indul, hogy felkutassa a segítségre szoruló, fiatal Selius herceget. Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj újra összeállnak egy izgalmas utazásra fantasztikus, mesebeli helyszíneken át, ahol minden bokorban veszély lesekszik rájuk.
Selius herceget félelmetes, sötét álmok gyötrik, és varázstehetsége miatt a rémálmok képesek átszivárogni a valóságba, ahol szörnyű pusztítást okoznak. Amadeusnak, Pontiusnak és Zoyának meg kell találniuk az elátkozott herceget, és megoldani a kétségbeejtő helyzetete, mielőtt a világot felemésztik a Rémálom Herceg árnyai.
A Trine 4 új csúcsokat hódít meg a sorozat történelmében, és elhozza az eddigi legteljesebb játékélményt a rajongóknak és az új játékosoknak egyaránt.
Főbb jellemzők
Gyönyörű, 2.5D-s tájak. Fedezd fel az egyedi tervezésű szinteket lenyűgöző, 2.5 dimenzióban, a lélegzetelállító romoktól a szellemjárta sírokon át a békés nyírfa- és áfonyaerdőkig.
Helyi és online többszemélyes játék. Játssz akár 4 játékossal online vagy helyi co-op módban.
Egy magávalragadó történet. Kövesd a megátkozott herceg történetét, miközben keresztülutazol a varázslatos, tündérmese tájakon, ahol rengeteg barátságos lénnyel találkozhatsz, de seregnyi, rémálomba illő ellenséggel is.
Dinamikus fejtörők. Oldj meg rejtvényeket – egyedül vagy barátaiddal -, amelyek tűzzel, fénnyel, mágnesekkel, elektromossággal és sok más elemmel operálnak, olyan kihívásokban, amik a játékosok számára vannak szabva.
Terjedelmes képességfák. Férj hozzá új képességekhez és lenyűgöző varázslatokhoz, mint például az Álompajzs, a Tündérkötél vagy a Vasgolyó.
Teljesen átalakított harcrendszer. Tapasztald meg a hősök saját, vérfagyasztó rémálmait a bossütközetekben, ahol a gazdag harcrendszer friss kihívásokat és izgalmas akciót tartogat.
Elbűvölő zenei aláfestés. Élvezd a csodás dalokat, amik minden új környezetet életre keltenek.