SWITCH This War of Mine (Complete Edition)

A This War Of Mine játékban nem elitkatonaként harcolsz, hanem egy maroknyi civilként, akik próbálnak túlélni egy ostromlott városban; küzdenek az élelem- és gyógyszerhiánnyal, és folyamatos veszélyben vannak a mesterlövészek és ellenséges fosztogatók támadásaitól. A játék olyan háborús élményt ígér, ami azt egészen új perspektívából tudja megmutatni.
A This War Of Mine ritmusát a nappalok és éjszakák váltakozása adja meg. Nappal mesterlövészek akadályoznak meg, hogy elhagyjátok rejtekhelyeiteket, így arra kell koncentrálnotok, hogy a menedéket tartsátok rendben és fejlesszétek barkácsolással, kereskedéssel és a túlélők gondozásával. Éjszaka vidd el az egyik polgárt gyűjtögető körútra, különleges helyszínekre, és találj vele tárgyakat, amik segíthetnek a túlélésben.
Hozz meg élet-halál döntéseket lelkiismereted szerint. Próbálj meg megvédeni mindenkit az óvóhelyen, de ha muszáj, áldozd fel néhányukat a hosszútávú túlélés érdekében. Háborúban nincsenek jó és rossz döntések; csak a túlélés létezik. Minél hamarabb belátod ezt, annál jobban jársz.
A This War of Mine: Complete Edition tartalmazza:
This War of Mine – az alapjáték teljes verziója
Anniversary Edition update – új karakterek, akikkel kapcsolatba lehet kerülni, felfedezhető helyszínek, és új lehetséges végkimenetel, amit speciálisan a játék második évfordulójára alkottak meg.
The Little Ones DLC – ismerd meg a háborús túlélés nehézségeit egy még különlegesebb szemszögből – egy gyerekéből.
TWoM Stories: The Father's Promise – egy különálló, eredeti történet, ami a This War of Mine világában játszódik, és egy család küzdelmét mutatja be, hogy megőrizzék az emberiesség utolsó szikráját a kegyetlenség és a kétségbeesés idején.
A Complete Editiont birtokló játékosok számára minden jövőbeli frissítés ingyen elérhető lesz.