SWITCH The World Ends with You: Final Remix

Teljesítsd a küldetést… vagy ki leszel törölve.

Ez minden, amit Neku megtud, miután magához tér egy forgalmas gyalogátkelő közepén az emlékei nélkül. Neki és partnerének küzdeniük kell egy élet-halál játékban egy olyan a csavaros történetben, amiben több a fordulat, mint Tokió labirintusszerű utcáin, minek foglyaivá váltak. Ez a végleges kiadású a Square Enix klasszikus RPG játék életre kelt egy sötét történetet a Nintendo Switch konzolon, néhány új jelenettel és pár király új zene remixxel.

Tokió tömegének káoszában a Kaszások Játékának játékosai naponta küldetéseket kell teljesítsenek vagy kitörlik őket. Neku nem igazán szeret ismerkedni, de mivel az élete múlik rajta, meg kell tanuljon együttműködni partnerével – minél gyorsabban: hisz csak hét napjuk van. Gyűjts képesség erősítő rejtélyes kitűzőket és engedd szabadjára pszichikai képességeidet a harcok során. Irányíts egy valós idejű, akció dús RPG harcot az érintőképernyővel vagy a Joy-Con™ kontrollerekkel. Végre megérkezett ennek a modern klasszikusnak végleges verziója.

  • Harcolj, hogy túléld az egy hetes „Kaszások Játékában“ Tokió Shibuya negyedének csavaros utcáin
  • Merülj el a Square Enix klasszikus szerepjátékának újrakiadásában
  • A Nintendo Switch verzió exkluzív jeleneteket tartalmaz, melyekkel teljes az élmény
  • Gyűjts számtalan rejtélyes és stílusos kitűzőt, amik erős pszichikai képességeket adnak, amikkel harcolhatsz a valós idejű akció dús RPG harcokban
  • Új remixelt zenék, új ellenfelek és több órányi extra tartalom –ez mind kizárólag a The World Ends with You: Final Remix-ben!
  • Egyedi modern rajzstílus a Kingdom Hearts és Final Fantasy játékok producerének, Tetsuya Nomura művész csapatától
  • Egyedi zenék különböző műfajokból a rocktól a hipp-hoppon át az elektronikus tánczenéig