SWITCH The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition HU

A szakma minden eszköze a rendelkezésedre áll: éles pengéjű kardok, halálos mérgek, észrevétlen számszeríjak és hatékony harci mágia. Előtted egy háború által sújtott, szörnyektől hemzsegő kontinens terül el, amit kedved szerint fedezhetsz fel. Jelenlegi szerződésed? Fel kell kutatnod a Prófécia Gyermekét, az élő fegyvert, aki a világ állapotát megváltoztathatja.
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot, és minden, a mai napig kiadott letölthető tartalmat, köztük a két hatalmas sztoribővítményt is: a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t is. Ez a tökéletes lehetőség, hogy belépj a játék világába, ha eddig még nem tetted, vagy visszatérj oda – akár útközben is!
Jellemzők
Egy hatalmas, nyílt világ vár felfedezésre. Látogass el a fényűző és korrupt Novigrad városába, dacolj a legnagyobb faggyal a szeles Skellige szigeteken, és nézz szembe a sötét erőkkel az elhagyatott, kipusztult Senkiföldjén. Vitorlázz a nyílt tengereken, kutass rég elveszett emlékek után vagy vágtázz csatába hátasodon – a Witcher világa téged is felfedezni hív.
Páratlan, regényszerű történet, ami több mint 150 órányi játékot ígér. Több mint 100 órányi szórakozás a központi és mellékküldetések közben, és több mint 50 óra további tartalom vár rád. A The Witcher 3: Wild Hunt az RPG játékok, intenzív, sztoriközpontú vonzerejét kombinálja a nyílt világú játékok szabadságával. Hozz döntéseket, és nézz szembe azok következményeivel. A játék aszerint végződik, ahogy játszod a történetet.
Most Nintendo Switch konzolon – játssz otthon, vagy útközben. A játékot a Nintendo Switch konzol képességeit kihasználva fejlesztették, így igazán magával ragadó menetközbeni játékélményt ígér.