SWITCH The Princess Guide

Egy világban, ahol káosz és háború pusztít, egy új gonosz üti fel a fejét. Most négy különböző királyság négy hercegnőjének kell megtanulnia, hogyan vezesse győzelemre népét.  Kezdődjön a Hercegnő Lovag-edzés! Tapasztalt lovagként választasz egy hercegnőt, aki a tanítványod lesz. Mutasd meg neki a háború művészetét, és vágj vissza a gonosznak, ami az országot fenyegeti! Választásaiddal közvetlenül befolyásolod Hercegnő Lovagod harcát, így a The Princess Guide egészen új értelmet ad a katonai felkészítésnek!

Főbb jellemzők:

  • Egy különleges történet – megnégyszerezve! – Minden Hercegnő Lovag egyedi történettel rendelkezik, aminek alakulását a te választásaid befolyásolnak! A bosszúszomjas Veronicát, a torkos Liliartie-t, a nemeslelkű Monomariát vagy a sárkányhercegnő Alpanát fogod tanítani?
  • Gyors tempójú stratégiai ütközetek – A csatamező bizony félelmetes hely! Ossz parancsokat hercegnődnek közvetlenül a csaták közben, és nézd végig, ahogy összecsapnak a csapatai az ellenséggel! A teljesítményük a te mentorálásod függvénye!
  • Dicsérni vagy megszidni? – A hercegnőd fejlődése rajtad múlik! Beszélgetések és csaták alatt dicsérheted vagy megfeddheted a hercegnődet, hogy javítsd ügyességét a harcmezőn!