SWITCH Tetris 99 + NSO

Egy kockázatos Battle Royale!

 
99 játékos…de csak egy maradhat! A TETRIS® 99 egy olyan ikonikus logikai játék, amihez hasonlót még nem láttál! Rá tudsz jönni a megfelelő stratégiára, hogy legyőzz 98 másik online* játékost – egyszerre?! 

A TETRIS® 99 egy exkluzív ajánlatként érhető el a Nintendo Switch Online előfizetők számára. Hiszen a TETRIS® 99 lényege, hogy egy online harc a Tetriminok pakolásával a világ minden tájáról játszó játékosok ellen! 
Használd ki a Tetris™ Sortörléseit, üsd ki a 98 ellenfeled és légy te az egyedüli túlélő!

Az alapok

A különféle Tetriminók megjelennek a képernyő tetején és neked kell elhelyezned őket az iránygombokat használva, hogy megakadályozd a játéktered betelését. Tölts ki egy sort teljesen négyzetekkel és törlődni fog, ami pontokat ér. Ha pedig négy sort egyszerre tudsz eltüntetni, az a "Tetris™ Sortörlés" – ha több Tetris™ Sortörlést is sikerül egymás után teljesítened, akkor igazán nagy nyomást gyakorolhatsz ellenfeleidre!

A küzdelem menete

Tetszőlegesen is kiválaszthatod, kit szeretnél támadni, de különböző automatikus szempontok szerint is kiszemelheted célpontjaidat, így játék közben is felkavarhatod az állóvizet.

Szerezz még több játékmódot a Tetris® 99-hoz, rögtön megjelenésükkor a DLC egyszeri megvásárlásával. A játékmódok között:

CPU Battle

Játszd a Tetris® 99 játékot offline, 98 CPU játékos ellen.

Marathon

Állítsd magad kihívás elé offline módban, és takarítsd el a legtöbb sort a legnagyobb pontokért.