SWITCH Super Putty Squad

Ugrálj, pattogj, préselődj és nyúlj a dicsőséghez vezető utadon, miközben segítesz Puttynak megmenteni elrabolt barátait ebben a klasszikus platformerjátékban több mint 100 pályával.
A Super Putty Squad egy kötetlen retro játékélmény, amit a modern játékos igényeit kielégítve keltettek új életre, vadonatúj tutorial móddal a legfelhasználóbarátabb élményért. A tutorial végigvezet téged a játék nyitójelenetein, tippekkel segít, hogyan és mikor használd Putty képesség- és felszerelés arzenáljának darabjait.
Hősünk, Putty képes felfúfódni, átalakulni, kinyúlni, összehúzódni, ugrani és felszívni dolgokat, miközben veszélyes ellenségekkel néz szembe küldetése során, hogy megmentse elrabolt és börtönbe vetett putty barátait. A Super Putty Squad nagy gonddal készített pályákat ígér, amik alaposan próbára teszik majd időzítési képességeidet, ügyességedet és képzelőerődet a hihetetlenül addiktív platformer kalandban.
Gyűjts és szerezz meg extra trófeákat, miközben erősödsz és felfedezed a ravaszul elrejtett új szinteket, ráadásul egy egyedi matricakönyvben naplózhatod is fejlődésedet.
A legvalószínűtlenebb hős, Putty egyedi erőkkel rendelkezik, ami a játékot hihetetlenül addiktívvá teszi, mégis bárki számára hozzáférhető marad. A különleges tárgyakkal, amiket megtalálhatsz és használhatsz, a Super Putty Squad sok-sok órán át fogja garantáltan lekötni a te figyelmedet is.