SWITCH Super Mario 3D All Stars

Játssz Mario három legnagyobb 3D-s platformer kalandjával – most egy csomagban!

Játssz három klasszikus játékkal otthon vagy akár útközben—és mindezt egy csomagban a Nintendo Switch konzolon! Ugorj bele a festményekbe a Super Mario 64 játékban, takarítsd a festékszerű masszát a Super Mario Sunshine kalandjaid során, és repülj egyik bolygóról a másikra a Super Mario Galaxy univerzumában.

Fuss, ugorj és merülj könnyedén!

Irányítsd Mario-t a Nintendo Switch konzol Joy-Con kontrollereivel. Add át a Joy-Con kontrollert egy barátodnak és játszatok együtt a Super Mario Galaxy játék Co-Star módjában! Mario irányítása most is könnyű és már HD felbontással érkezik mindegyik játék, de megtartják eredeti kinézetüket és játékélményüket.

Hallgass időtlen Super Mario zenéket

Hallgasd meg az összesen 175 ikonikus zeneszámát a három játéknak! Akár felpattannál és táncolnál vagy csak pihennél pár percet—ebben a gyűjteményben biztos találsz a kedvedhez illő zenét!

Fedezd fel (vagy fedezd fel újra) Mario három legikonikusabb 3D platformer kalandját, egyetlen csomagban, a Nintendo Switch konzolon!

  • Éld át Mario első 3D platformerkedését a Super Mario 64 játékban, melyet eredetileg 1996-ban adtak ki. Pattanj el a falakról, hátraszaltózz és repülj, hogy felfedezd a festményeken belüli világokat és összeszedd a csillagokat, hogy megmenthesd Peach hercegnőt!
  • Napozz a Super Mario Sunshine™ játékban, ami eredetileg 2002-ben jelent meg és mosd le a festéket a vízköpő társad, FLUDD segítségével! Gyűjts Shine Sprite-okat és tisztítsd meg Isle Delfino tájait a szennyezéstől—de vigyázz Bowser Jr. a környéken jár!
  • Állj ellent a gravitációnak, míg felfedezed a világűrt a Super Mario Galaxy játékban, melyet eredetileg 2007-ben adtak ki! Segíts Rosalina-nak megjavítani a hajóját Csillagok gyűjtésével és mentsd meg Peach hercegnőt. Gyengéden rázd meg a Joy-Con kontrollert, hogy aktiváld Mario pörgőképességét vagy add át a Joy-Con kontrollert egy barátodnak, hogy egy kis extra segítséghez juss a Co-Star módban*.

Akkor is, ha épp nem játszol, élvezheted ezeknek a világoknak (és galaxisoknak!) a híres zenéit. Három játékkal, újítássokkal és egy zenelejátszó móddal ez a gyűjtemény egyaránt sok mókát ígér az új játékosoknak és a 3D platformer Mario mestereknek. A Super Mario 3D All-Stars csak limitált ideig lesz elérhető a boltokban és digitális formában 2021. március végéig.

A Super Mario™ 3D All-Stars szeptember 18-án jelenik meg Nintendo Switch konzolokra.

*Ha Nintendo Switch Lite konzolon játszol, külön Joy-Con kontrollerek szükségesek hozzá, melyek külön kaphatóak. További információért látogass el a support.nintendo.com/switch/play oldalra.