SWITCH SNK 40th ANNIVERSARY COLLECTION

Ebben a kollekcióban egyebek mellett (később kerülnek bejelentésre) a következő címek szerepelnek:

1. Alpha Mission (Konzol/Játékgép) 8. P.O.W. (Konzol/Játékgép)
2. Athena (Konzol/Játékgép) 9. Prehistoric Isle (Játékgép)
3. Crystalis (Konzol) 10. Psycho Soldier (Játékgép)
4. Ikari Warriors (Konzol/Játékgép) 11. Street Smart (Játékgép)
5. Ikari Warriors II: Victory Road (Konzol/Játékgép) 12. TNK III (Konzol/Játékgép)
6. Ikari Warriors III: The Rescue (Konzol/Játékgép) 13. Vanguard (Játékgép)
7. Guerrilla War (Konzol/Játékgép)  

2018 a legendás SNK stúdió születésének 40. évfordulója. Ezt megünneplendő, most visszatérnek az SNK aranykorának klasszikus játékgépes darabjai egyetlen antológiában a Nintendo Switch konzolon SNK 40th ANNIVERSARY COLLECTION címmel, egy egész kincsesbarlangnyi új fejlesztéssel!

Főbb jellemzők:

  • A kezedben elfér egy egész gyűjtemény klasszikusokból – Vidd el magaddal az SNK történelmének egy darabját, bárhol is jársz, a Nintendo Switch konzol segítségével. Válassz a többtucat játék közül, és éld át a visszatérő múlt feledhetetlen élményét!
  • A modern és a retro találkozása – A modern játékok kényelme és fejlesztései mind megtalálatóak a gyűjteményben! Tekerd vissza, és mentsd a játékot bármelyik pillanatban, élvezd a feljavított, 1080p-s felbontású grafikát, és éld át az újratervezett vezérlést egy igazi modern játékélményért!
  • Lépj be az SNK Múzeumba – Az SNK történelme és játékai várnak rád Museum módban. Fedezd fel Japán egyik vezető fejlesztőjének örökségét nagyfelbontású művészi képekkel és eredeti promóciós anyagokkal!