SWITCH Snack World: The Dungeon Crawl – Gold

Kezdődjön a kincsvadászat!

Válj te is kalandor hőssé ebben a roguelike RPG játékban, ahol dungeonöket kutathatsz át ritka kincsek nyomában, miközben a gonosz Vinegar szultánon akarsz bosszút állni, aki a falucskádat tönkretette! Akár négy fős csapattal is útra kelhetsz, hogy a makacs zsarnok uralmát megdönthessétek!

A Történet…

Tutti-Frutti kapuinál kudarcot vallasz, ami majdnem az életedbe kerül. Semmire sem emlékszel… de legalább csodás új barátaid vannak, akikkel kalandra kelhetsz!

Te vagy a saját dungeonöd felfedezője!

Tedd egyedivé karaktered haját, szemeit, száját, testét, avatarod MINDEN tulajdonságát, ahogy tetszik, mielőtt belefogsz a kalandba!

Zörgesd meg Jaras-aidat!

Vegyél magadhoz „jara“-kat, fegyvereket, pajzsokat, gyógyitalokat, és erősítő kölniket, randomizált paraméterekkel, amelyek a könnyű szállíthatóság kedvéért lekicsinyíthetőek, és akár cserélgesd őket menet közben is, az ellenfelektől függően, akikkel szembe kell szállnod!

Finom falatnak néz ki!

A „snack“-ek pillanatképek, amelyeket a furcsa lényekről és különös szerzetekről készíthetsz, amiket aztán megidézhetsz csata közben. Gyűjts és cserélgesd a jarakat és snackeket barátaiddal a valóságban… már ha vannak neked olyanok.

Szerezz kincseket, és legyél te Tutti-Frutti sztárja!

Minél többet elérsz küldetéseid során, annál több kincsesláda a jutalmad! Minden küldetés más feltételekkel rendelkezik, és ultraritka tárgyakkal is megjutalmazhat! 

Segíts a helyieknek!

Ébreszd fel Sloe White-ot; segíts a Spicy Galz lánycsapatnak; támogass egy… vegetabulldogot vagy egy crock ness-i szörnyet?!? Legyél te a legjobb fej a kacagtató mellékküldikben!

Egy kábulatosan meta kaland

High fantasy és high tech találkoznak ebben a játékosra kikacsintó RPG-ben egy modern csavarral minden korosztály számára!

Mi van az ARANNYAL?

A játék GOLD verziója mindkét kiegészítőcsomagot és más letölthető tartalmakat tartalmaz a játék eredeti japán kiadásából, extra költségek nélkül!