SWITCH Skylanders Imaginators Starter Pack

A Portál mesterek szabadjára engedhetik a fantáziájukat, úgy mint azelőtt még sohasem az új Skylanders® Imaginators játékban! A Skylanders Imaginators megadja a lehetőséget a játékosoknak, hogy elkészítsék saját Skylanderüket és életrekeltve őket egy vadonat új kalandban érdekes történettel, feladványokkal, új hősökkel és ellenségekkel. 

Nem csak a tíz Battle Class között választhatsz, hanem hősödet teljesen, testrészenként megalkothatod és képességeit is kiválaszthatod. Ezeken túl pedig olyan apróságokkal alakíthatjuk ki hősünk saját személyiségét, mint a megfelelő háttérzene, vagy a megidézésekor bemondott jelmondatát is.

2017 márciusában a Skylanders Imaginators a Nintendo Switchre is megjelenik így akár már hordozható módban is játszható lesz a játék. Nincs meg a Portal of Power? Semmi probléma! A Nintendo Switch verzióban egy új digitális könyvtár tárolja a Skylander figurák adatait így akár menet közben is előhívhatóak a portál nélkül is. 

A Skylanders Imaginators története a régi időkben kezdődik, amikor az ősök a "Mind Magic" segítségével készítettek mindent. Ezzel a különleges erővel bármit életre kelthettek! De hamarosan megtanulták, hogy ekkora hatalom veszélyes lehet, ha rossz kezekbe kerül. Kaos felfedezte az ősi titkot és visszahozta a "Mind Magic"-et Skylandre, hogy megalkossa a legyőzhetetlen seregét Doomlanderekből. Innentől a Portál mestereken múlik, hogy megalkossák saját Skylandereiket és megállítsák Kaos seregét, mielőtt túl késő. Eon segítségül küldi a kiképzéshez a Sensei-eket, a legnagyobb harcosokat!

A Skylanders Imaginators támogat minden korábban kiadott Skylander figurát, beleértve a Skylanders® SuperChargers, Skylanders® Trap Team, Skylanders® SWAP ForceTM, Skylanders® Giants éa Skylanders® Spyro's Adventure karaktereket is.