SWITCH RPG Maker MV

Egy epikus utazás kezdődik… VELED! Válj te is játékfejlesztő mesterré az RPG Maker MV-vel. A rendelkezésedre álló eszközök hatalmas választékával kidolgozott, izgalmas és emlékezetes videojátékokat alkothatsz meg te magad is, egyenesen a konzolodon! Ezután meg is oszthatod a kalandokat online más játékosokkal, hogy ők is élvezhessék epikus krónikáidat! A lehetőségek végtelenek a legújabb és legnagyszerűbb RPG Maker szoftverrel. A több száz eszköz és végtelen opció segítségével alkosd meg álmaid történetedből a következő legendás videojátékot! 

Főbb jellemzők:

  • A következő kalandod itt kezdődik – Egy high fantasy történet lovagokról és sárkányokról? Egy modern középiskolai románc? Istenek és démonok harcának krónikája? Ha ki tudod találni, meg is tudod csinálni!
  • Könnyűvé varázsolt játékfejlesztés – Mondj búcsút a bonyolult kódnyelveknek! Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy könnyedén navigálj benne és fejlessz világokat és karaktereket, személyre szabj előre gyártott elemeket, és még rengeteg egyéb lehetőséget kínál!
  • Alkoss, tölts fel, játssz! – Élvezd a játékostársaid által, az RPG Maker MV használatával alkotott játékokat, amelyek ingyenesen letölthetők és játszhatóak, még az RPG Maker MV szoftver nélkül is!
  • A testreszabási lehetőségek kiapadhatatlan tárháza – Több száz grafikai elem és végtelen lehetőségek, hogy megalkosd a saját világodat és történetedet. Határ a csillagos ég!