SWITCH Pokémon Shield + Expansion Pass

A Pokémon új generációja megérkezett a Nintendo Switch konzolra!

Kezdd kalandodat Pokémon edzőként azzal, hogy választasz három partner Pokémon, Grookey, Scorbunny vagy Sobble közül. Majd kelj útra a Galar régióban, ahol a Team Yell bajkeverőivel kell szembenézned, miközben megpróbálod kideríteni a két legendás Pokémon, Zacian és Zamazenta körüli rejtélyeket! Fedezd fel a Wild Area végtelen tájait, ahol szabadon mozgathatod a kamerát. Állj össze három társaddal helyben vagy online az új co-op multiplayer Max Raid Battle játékmódban, ahol egy gigantikus és szupererős Pokémon ellenfél, úgynevezett Dynamax Pokémon a közös célpontotok, akit együttes erővel kell legyőznötök. Mindez csak rád vár a Pokémon Sword és Pokémon Shield játékokban Nintendo Switch konzolon. 

Pokémon Sword & Pokémon Shield Expansion Pass

Fedezd fel az Isle of Armor és a Crown Tundra területét, találkozz új ismerősökkel, és kapj el új Pokémon lényeket! A Wild Area csak a kezdet volt. 

  • The Isle of Armor – Készülj a Galar régió közelében található, Isle of Armor nevű hatalmas szigetre való izgalmas utazásra! Napfényes tengerpartok, mocsarak, erdők, barlangok és homokdűnék – lenyűgöző tájak mindenfelé. 
  • The Crown Tundra – Legyél te a Crown Tundra hóval borított birodalmába vezető expedíció vezetője, és fedezd fel a legendás Pokémon, Calyrex rejtélyét, aki egykoron a területet uralta. 

A Pokémon Shield + Expansion Pass november 6-án jelenik meg egyetlen csomagban. A játékkártyán már előre van telepítve az Expansion Pass tartalma is.