SWITCH Pokéball Plus

Ragadj meg egy Poké Ball™-t, és kelj útra!

Minden nagy edzőnek szüksége van egy pokélabdára, amivel ha felbukkan egy Pokémon, elkaphatja és tárolhatja azt.

A Poké Ball™ Plus-szal, a kiegészítővel, ami pont elfér a markodban, most a valóságban is átélheted a Pokémon-vadászat izgalmait.

Használd a Pokémon™: Let’s Go, Pikachu! vagy a Pokémon™: Let’s Go, Eevee! játékokkal.

A Poké Ball Plus úgy működik, mint egy Joy-Con™ kontroller a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és a Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokkal a Nintendo Switch™ konzolon. Mozogj, csatázz, lépkedj a menükben – mindezt megteheted a Poké Ball Plus használatával is. 

Pokémon-fogás

A Poké Ball Plus mozgásérzékelő képességgel rendelkezik, így ha felbukkan egy vad Pokémon, készítsd a pokélabdát, és próbáld meg elkapni a szörnyecskét azzal, hogy a  Poké Ball Plus-t úgy mozgatod, mintha el akarnád dobni.

Fények, hangok, mozgás!

Amikor egy Pokémon a labdába kerül, a Poké Ball Plus világít és rezeg a kezedben, miközben hallhatod az elfogott Pokémon egyedi kiáltását – olyan lesz, mintha egy igazi Pokémon lenne a labdában!

Legyen nálad egy Pokémon, bárhova is mész

Sétáltasd meg a való világban Poké Ball Plus-ban lévő kis Pokémon társadat.

Amikor jársz kelsz napközben, csak rázd meg finoman a Poké Ball Plus-t, és a Pokémon odabent hangot ad ki*, a Poké Ball Plus pedig rezegni kezd. 

Vidd magaddal Mew-t a kalandjaid során!

Minden Poké Ball Plus tartalmaz egy saját példányt a mitikus teremtményből, Mew-ból, aki egy különleges Pokémon, és egyik Pokémon-játékban sem lehet megszerezni a normál játék során.

Megjegyzés: Ahhoz, hogy Mew-t a Poké Ball Plus-ból a Pokémon™: Let’s Go, Pikachu! vagy a Pokémon™: Let’s Go, Eevee! játékokba átvidd, szükséged van internetkapcsolatra és egy Nintendo Fiókra.

Használd a Pokémon ™ GO játékkal

Akárcsak a Pokémon GO Plus-t, a Poké Ball Plus-t is használhatod a Pokémon GO** játékkal egy azzal kompatibilis okostelefnon, hogy segítsen neked a Pokémon-vadászatban. 

Pokémon-keresés anélkül, hogy a telefonodra pillantanál

Játssz a Pokémon GO-val anélkül, hogy a telefonod képernyőjét kellene nézned. Amikor felbukkan egy Pokémon a közelben, a Poké Ball Plus világít és rezeg. Egy egyszerű gombnyomással eldobhatsz egy virtuális pokélabdát, és a különböző LED-villogásmintázatokból megtudhatod, sikerült-e elkapnod a szörnyecskét.

Mialatt a Poké Ball Plus kapcsolódik az okostelefonodhoz és a Pokémon GO applikációhoz, számolja a lépéseidet is, így akár tojásokat is kikeltethetsz, vagy cukorkákat is gyűjthetsz Pokémon-társadnak.

Ellenőrizd a hivatalos weboldalon, hogy okoskészüléked kompatibilis-e a Pokémon GO applikációval.