SWITCH Overwatch Legendary Edition

Csatlakozz a jövőért vívott harcokhoz az Overwatch világában, és válaszd ki hősödet a katonák, tudósok, kalandorok és furcsa szerzetek változatos kínálatából. Görbítsd meg a téridőt, hazudtold meg a fizika törvényeit, és szabadítsd el a különleges szupererők és fegyverek támadásainak szédítően hatalmas arzenálját. Nézz szembe ellenségeiddel ikonikus helyszíneken a világ minden tájáról a tökéletes csapatalapú lövöldözős játékban.
Éld át a rendkívülit
Gyorsítsd fel vagy lassítsd le az időt. Küldj pusztítást ellenfeleidre az égből egy kísérleti, sugárhajtású páncélzat segítségével. Lopakodj áldozatot mögé, és vadászd le, mint egy kísértet, aki bárhol és bármikor felbukkanhat. Szabadíts el elképszető erőket, mint a Dragonstrike, Transcendence, Graviton Surge és még sok más. Minden hős egyedi, pusztító és akár a játék kimenetelét is eldönteni tudó képességekkel rendelkezik.
Játssz hősökkel, ne kasztokkal
Minden hős más és más perspektívából látja a csatateret, és történetük, ahogy odaérkeztek, eltér. Lehetsz egy letűnt kor bajnoka, aki pusztító rakétakalapácsodat használva szolgálod a becsület eszményét, vagy egy robotszerzetes, aki az ember és a gép közötti szakadékot igyekszel begyógyítani, egy genetikusan módosított gorilla, aki egyben egy brilliáns tudós is, és még sok más.
Harcoljatok a jövőért… Együtt
A csapatmunka nélkülözhetetlen a túléléshez, amikor barátaiddal és bajtársaiddal belefogtok a harcokba. A körültekintő koordináción múlik a győzelem vagy a vereség, és hogy hogyan lesztek képesek félelmetes erőiteket kombinálni a legelsöprőbb hatás érdekében.
Válts nézőpontot
Amikor már úgy tűnik, a végzet a csapatotokra a vesztes szerepét osztotta, akár menet közben is válthattok hősöket, és ezzel akár meg is fordíthatjátok a csata kimenetelét. De ne feledd, ugyanezt az ellenség is megteheti. Tanuld ki a játékon belüli játék minden csínját-bínját, miközben mindkét csapat azon ügyködik, hogyan módosítsa stratégiáját és váltogassa hőseit az előny megszerzése érdekében.
A világ a te csatatered
Védd meg a misztikus Anubisz-templom titkait Egyiptomban, kísérj át biztonságban egy EMP-készüléket London King’s Row negyedén, és harcolj más ikonikus helyszíneken. Minden pálya egyedi hangulatot ígér, egyedi játékmenettel és csapatalapú célokkal.
Az Overwatch®: Legendary Edition tartalmazza:
Beváltható kódot Nintendo Switch Online 3 hónap egyéni előfizetéshez (A felhasználási feltételek érvényesek.)
A teljes játék
5 Legendás hős-skin
5 Epikus hős-skin
5 Eredet hős-skin
És sok más!