SWITCH Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Ed

Vágj bele egy hatalmas szerepjátékos kalandba nyolc utazóval, és ismerd meg mindegyikük eredetét, útját és céljait.

A Bravely sorozat készítői a Square Enix-nél most egy új világot álmodtak meg, ahol a CG és a pixel art, a HD és a 2D keveredik, így teremtve igazán egyedi vizuális élményt. Vágj bele egy hatalmas, új, szerepjátékos kalandba nyolc utazóval, és ismerd meg mindegyikük eredetét, útját és céljait. Hol kezdd el a kalandot? Kivel szövetkezz? Hova menj legközelebb? Mindez csak rajtad áll.

Mindegyik utazó saját Path Action képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyedi módon érd el velük céljaidat és kerülj interakcióba az emberekkel. A harcos kihívhat embereket párbajra, a táncos pedig arra csábíthat másokat, hogy kövessék, akár még csatákba is! Élvezd a szabadságot saját utad kiválasztásában, és a történet megismerésében az általad választott szerepen keresztül. A harcok lényegét a Boost rendszer képezi, ami a hagyományos, fordulóalapú küzdelem és modern fejlesztések elegyéből jött létre. Minden körben Boost pontokat gyűjtesz, amiket elkölthetsz arra, hogy akár drámaian megnöveld erődet, de segítséget is igénybevehetsz velük. Akár a győzelem kulcsa is lehet, hogy megtaláld a Boostok felhasználásának ideális pillanatát. 

  • Egy új RPG kaland, amit a Square Enix csapata, a Bravely sorozat készítői alkottak meg. 
  • Válassz nyolc egyedi karakter közül, akik mind más utat járnak be, és derítsd ki, hova vezet velük a történet. 
  • A zenét és a látványt a klasszikus RPG-k inspirálták, de modern újítások teszik még izgalmasabbá
  • Összetett, stratégiafókuszú, fordulóalapú küzdelmek, innovatív harcrendszerrel. 
  • Próbáld ki a Nintendo eShopból elérhető ingyenes demót, és segíts visszajelzéseiddel a Square Enix-nek, hogy a játékot igazi feledhetetlen RPG-mesterművé tegyék. 

DEMO:

Válassz a táncos, Primrose, vagy a harcos, Olberic karaktere közül, és vágj bele a kalanba az ingyenes demóval a Square Enix csapatától. Ha pedig befejezted a játékot, adj visszajelzést a kérdőívben a fejlesztői csapatnak élményeidről. A szerep, amit játszol, a helyek, ahova ellátogatsz, az emberek, akikkel szövetkezel – mindez csak a te döntéseiden múlik. ​