SWITCH Nintendo Labo Vehicle Kit

Alkoss, játssz és fedezz fel új kalandokat a szeptember 14-én megjelenő, új Nintendo Labo csomaggal.

Ez a vadonatúj Nintendo Labo csomag egy sor egyénre szabható, ún. Toy-Con karton-eszköz megalkotásához szükséges alapanyagot tartalmaz, köztük például egy autó, tengeralattjáró, repülőgép, pedál, két kulcs és sok más. Helyezd be az összeállított kulcsot bármelyik járműbe, és élvezd a rengeteg szórakoztató játékot és tevékenységet. Kalandozás közben egyszerűen válthatsz a járgányok között – csak vedd ki a kulcsot az egyikből, tedd át a másikba, és változz át egy pillanat alatt repülőgép-pilótából tengeralattjáró-kapitánnyá.

A Nintendo Labo áprilisi bemutatkozása óta kreatív elmék és játékos lelkek tömegeit inspirálta azzal, hogy az eszközök és a technológia biztosításával mindenki számára lehetővé teszi egyedi, „csináld magad” alkotások létrehozását, az azokkal való játékot, és hogy felfedezzék, a Nintendo Switch különleges technológiája hogyan formálja az ötleteket valósággá.* A Nintendo Labo: Jármű csomag most még több lehetőséget nyújt a családnak és barátoknak, hogy együtt alkossanak, játsszanak, és felfedezzenek, miközben versenyekben száguldoznak, kinyújtható karokkal ellátott kocsikkal csatáznak, vagy egy titokzatos világban barangolnak.  Minden jármű más és más módon irányítható, és eltérő különleges manőverekkel rendelkezik, ráadásul a második kulcs segítségével valakit meg is hívhatunk a játékunkba, hogy másodpilótaként támogasson bennünket. A Toy-Con alkotásokkal való interakció azonnal leképeződik a játékban is, így igazán lebilincselő élményben lehet részünk – a huzal megrántásával autónkat a hátsó kerekeken egyensúlyozhatjuk, egy gomb megnyomásával tengeralattjárónkkal szigonyt lőhetünk ki, és még sok hasonló akciót hajthatunk végre.

Mint minden Nintendo Labo csomag, a Nintendo Labo: Jármű csomag is tartalmaz egy hozzátartozó szoftvert, amit kifejezetten az itt megalkotható Toy-Con kreációkkal való használatra terveztünk. A játékosok így nem csak a Toy-Con eszközök megépítését élvezhetik, de valósághű játékokat is játszhatnak velük, és felfedezhetik működésüket – sőt még akár új módszereket feltalálhatnak is használatukra. A csomag tartalmaz minden alapanyagot, ami a Toy-Con eszközök megalkotásához szükséges – nincs szükség tehát ragasztóra, szalagokra vagy ollóra sem.  

A Nintendo Labo: Jármű csomag nyújtotta lehetőségek még tovább bővíthetőek a Toy-Con Garage segítségével. Ez az intuitív és interaktív programozóeszköz minden Nintendo Labo csomagban megtalálható, és egyszerű, vizuális felhasználói felülettel és könnyen követhető oktatóanyaggal teszi lehetővé a tanulást minden korosztály számára. A Toy-Con Garage arra ösztönzi a játékosokat, hogy kísérletezzenek az általuk megépített Toy-Con alkotásokkal, és tervezzenek egyedi eszközöket is a minden háztartásban megtalálható alapanyagok (pl. papírpoharak, szalagok, matricák) használatával. Ez a játékmód egyszerűen és közérthetően mutatja be a technológia alapelveit, és megtanítja a játékosoknak, hogyan kombinálhatnak egyszerű inputokat és outputokat, hogy ezáltal maguk is feltalálhassanak új játéklehetőségeket. A Joy-Con kontrollerek használatával gitározást szimulálhatunk, gombok megnyomásával rezegtethetjük a Joy-Con kontrollert, vagy megrázásukkal robbanáshangokat idézhetünk elő – a Toy-Con Garage-nak hála a Nintendo Labo nyújtotta lehetőségek végtelenek, és minden korosztály akár együtt is élvezheti órákon át a feltalálást, bütykölést, barkácsolást, játékot és fejlesztő szórakozást.