SWITCH Monster Hunter Rise Collector’s Edition

Nőj fel a kihíváshoz és csatlakozz a vadászathoz! A Monster Hunter Rise a legújabb játék a nagy sikerű akció-RPG játéksorozatban, mely hamarosan Nintendo Switch konzolra érkezik! 

Küzdj félelmetes szörnyek ellen és használd a megszerzett jutalmakat, hogy epikus fegyvereket és páncélokat készíts belőlük.

A ninják által ihletett Kamura faluban játszódó Monster Hunter Rise játékban felfedezheted a gazdag élővilágot és küzdhetsz félelmetes szörnyek ellen, hogy te lehess a legjobb vadász.

Egy fél évszázaddal a legutóbbi katasztrófa után a vadászoknak egy új és félelmetes szörnnyel kell szembenézniük, akinek miatt az egész földrészt káosz boríthatja újra.

Vadássz egyedül vagy állj össze csapatba a barátaiddal és menjetek küldetésekre, hogy együtt hatalmas szörnyeket győzzetek le az általatok választott fegyverekkel.*

Vadonatúj játékrendszerek, mint a magasban repülő “Wire Action” és a “Palamute” kutyatárs új szintekre emelik a már amúgy is is hatalmas harcrendszert, amiről a Monster Hunter játékok ismertek.

Tanuld ki a vadászat mesterségét, fedezz fel régi titkokat és védd meg a világot a pusztulástól!

Egy Gyűjtői Verzió is elérhető lesz a Monster Hunter Rise megjelenésekor a játék mellett 2021. március 26-án. Benne a játék fizikai verziójával, egy Deluxe Kit DLC csomag letöltőkóddal, egy Magnamalo amiibo figurával és egy “Kamura Mark” kitűzővel, illetve egy matrica csomaggal.​

*Helyi többjátékos módhoz egy konzol és a szoftver egy példánya szükséges játékosonként. Internet csatlakozás szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához egy Nintendo Felhasználói fiók kötelező és el kell fogadni az online játékkal kapcsolatos szerződéseket. A Nintendo Felhasználói fiók adatvédelmi irányelvei érvényesek itt is. Néhány online szolgáltatás nem érhető el minden országban. Az online játékhoz előfizetés szükséges.