SWITCH Mario + Rabbids Kingdom Battle: Gold Ed.

Indulj epikus küldetésre Marióval, Luigival, Peach-csel, Yoshival valamint négy Rabbid hőssel: Rabbid Marióval, Rabbid Luigival, Rabbid Peach-csel és Rabbid Yoshival, hogy visszaállítsátok a rendet a Mushroom Kingdomban!
Fedezd fel a négy ikonikus világot telis-tele kincsesládákkal és titkokkal, oldj meg rejtvényeket, és győzz le kiszámíthatatlan ellenségeket a csatatéren.
Digitális tartalom: Season Pass – A Pixel Pack 8 fegyvert ad, és 8-bites látványvilágot. A Steampunk Pack 8 fegyvert és steampunk stílust biztosít. Az Ultra Challenge Pack 8 ultranehéz kihívást tartogat, minden világ titkos fejezetében. Ráadásul új co-op küldetést is találsz, 5 co-op helyszínnel, ahol találkozhatsz Chain Chompokkal, Tornadókkal, Boo-kkal és Pyroclastokkal.
Donkey Kong DLC – Élvezz egy új történetet, ami kibővíti a játék univerzumát! Rabbid Peach elszakadt társaitól, és két új hőssel kell szövetkeznie, hogy megoldja a gondokat: a banánimádó hős, Donkey Kong és a makacs Rabbid Cranky lesznek a társai! Állítsátok meg Rabbid Kongot, mielőtt végrehajtaná gonosz terveit!